autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Musaca de hribi

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 kg hribi, 1 kg carne tocata, 2 cepe, verdeata, ulei, sare, piper, 2-3 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Speli bine hribii, apoi desfaci palariile, iar piciorusele le tai marunt. Tai marunt ceapa, o calesti in putin ulei, apoi adaugi carnea si partea hribilor taiata marunt. Sarezi si piperezi dupa gust si dupa ce carnea si-a schimbat culoarea, iar zeama lasata de ciuperci a scazut, dai vasul deoparte. Cand compozitia s-a racorit, o amesteci cu ouale batute si verdeata tocata. Pe tava pe care coci ardeii pui palariile ciupercilor sa se friga si cand sunt gata, le scoti intr-o farfurie si le presari cu sare. Asezi apoi intr-o cratita (sau o tava) un rand de ciuperci fripte, un strat de tocatura pana termini cu ciuperci. Torni zeama pe care au lasat-o ciupercile si dai musacaua la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de hribi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez simplu cu morcov

Orez simplu cu morcov

In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; se adauga condimentele, apoi orezul, care in prealabil

8 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Ardeii se coc si se curata de seminte si apoi de coaja. Se toaca felii subtiri si se calesc la foc

27 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Tare buni mai sunt !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Este sezonul lor si am sa incerc si eu aceasta reteta. Eu ii fac doar prajiti sau tocanita.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Tare buni mai sunt !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE