autor:

» » Mancaruri cu carne

MUSACA DE MIEL

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
600g carne de miel,6 vinete,4 rosii,3 cepe,3 catei de usturoi,150g cascaval,piper,coriandru,ulei de masline,sare.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in lat in rotocoale de 1cm grosime,se adauga sare si se lasa la scurs.se razuie cascavalul,se toaca marunt ceapa si usturoiul.se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline ceapa si usturoiul tocat.Se cojesc rosiile si se maruntesc,se toaca carnea,si se adauga in tigaie,se condimenteaza cucoriandru si piper.In alta tigaie se pun vinetele in ulei de masline si se rumenesc pe ambele fete.se pregateste o tava in care se pun straturi alternative de vinete si amestecul de carne,terminand cu un strat de vinete.Presarati cascavalul razuit cam 30-40min
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSACA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g carne de miel,6 vinete,4 rosii,3 cepe,3 catei de usturoi,150g cascaval,piper,coriandru,ulei de masline,sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu carne de la garnita