autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

MUSACA DE MIEL

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
600g carne de miel,6 vinete, rosii,3 cepe, catei de usturoi, cascaval,piper,coriandru,ulei de masline,sare.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie vinetele in lat in rotocoale de 1cm grosime,se adauga sare si se lasa la scurs.se razuie cascavalul,se toaca marunt ceapa si usturoiul.se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline ceapa si usturoiul tocat.Se cojesc rosiile si se maruntesc,se toaca carnea,si se adauga in tigaie,se condimenteaza cucoriandru si piper.In alta tigaie se pun vinetele in ulei de masline si se rumenesc pe ambele fete.se pregateste o tava in care se pun straturi alternative de vinete si amestecul de carne,terminand cu un strat de vinete.Presarati cascavalul razuit cam 30-40min
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSACA DE MIEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de pui in sos picant

Chiftele din carne de pui in sos picant

Pentru Kofla Mixture: Intr-un bol se pune carnea tocata de pui, peste care se adauga restul ingredientelor

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g carne de miel,6 vinete, rosii,3 cepe, catei de usturoi, cascaval,piper,coriandru,ulei de masline,sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Carnati traditionali de porc