Se taie vinetele in lat in rotocoale de 1cm grosime,se adauga sare si se lasa la scurs.se razuie cascavalul,se toaca marunt ceapa si usturoiul.se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline ceapa si usturoiul tocat.Se cojesc rosiile si se maruntesc,se toaca carnea,si se adauga in tigaie,se condimenteaza cucoriandru si piper.In alta tigaie se pun vinetele in ulei de masline si se rumenesc pe ambele fete.se pregateste o tava in care se pun straturi alternative de vinete si amestecul de carne,terminand cu un strat de vinete.Presarati cascavalul razuit cam 30-40min
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii