autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Musaca de paste cu carne

Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivya_p (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
300 g paste (fundiţe, macaroane, scoici), 500 g carne tocată, 3 cepe, 100 ml ulei, 4 roşii, 5 ouă, 400 ml lapte, 2 linguri făină, sare, piper, 100 g caşcaval.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fierbi pastele în apă cu sare 10 minute, apoi le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti, adaugi roşiile decojite şi tăiate bucăţele şi laşi să scadă zeama. Amesteci apoi pastele cu carnea tocată, 3 ouă şi sosul de roşii, potriveşti de sare şi piper şi aşezi compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Baţi ouăle rămase cu laptele şi făina, torni compoziţia în tavă, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de paste cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Musaca cu carne si paste fainoase

Musaca cu carne si paste fainoase

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

PASTE CU ZUCCHINI SI ROSII

Dovlecei ii taiem rondele sau in jumatati de rondele si ii calim in uleiul de masline, in care adaugam

13 voturi    5 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 300 g paste (fundiţe
  • macaroane
  • scoici)
  • 500 g carne tocată
  • 3 cepe
  • 100 ml ulei
  • 4 roşii
  • 5 ouă
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Penne rigate cu panceta si mozarella