Fierbi pastele în apă cu sare 10 minute, apoi le pui într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti, adaugi roşiile decojite şi tăiate bucăţele şi laşi să scadă zeama. Amesteci apoi pastele cu carnea tocată, 3 ouă şi sosul de roşii, potriveşti de sare şi piper şi aşezi compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet. Baţi ouăle rămase cu laptele şi făina, torni compoziţia în tavă, razi caşcavalul şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii