Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie rondele.Pestele se fierbe intr-o craticioara acoperita.Se unge un vas termorezistent cu ulei,si se pun alternativ ,un strat de cartofi,ceapa taiata pestisori,fileuri de peste si suc de rosii amestecat cu diverse condimente.Ultimul strat sa fie cu ceapa si sos.Se presara pesmet deasupra si vasul se introduce la cuptor cca 20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii