autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Musaca de peste

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe, rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie rondele.Pestele se fierbe intr-o craticioara acoperita.Se unge un vas termorezistent cu ulei,si se pun alternativ ,un strat de cartofi,ceapa taiata pestisori,fileuri de peste si suc de rosii amestecat cu diverse condimente.Ultimul strat sa fie cu ceapa si sos.Se presara pesmet deasupra si vasul se introduce la cuptor cca 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste
Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Biban umplut la cuptor-specific tarilor arabe

Pestele se curata de solzi si de organele interne. Se sareaza si se condimenteaza cu condimentele

13 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe, rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pastrav in unt cu migdale