autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Musaca de peste

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe, rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie rondele.Pestele se fierbe intr-o craticioara acoperita.Se unge un vas termorezistent cu ulei,si se pun alternativ ,un strat de cartofi,ceapa taiata pestisori,fileuri de peste si suc de rosii amestecat cu diverse condimente.Ultimul strat sa fie cu ceapa si sos.Se presara pesmet deasupra si vasul se introduce la cuptor cca 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tocanita cu sepie

Tocanita cu sepie

Luam legumele le spalam,le taiem marunt, si le calim in ulei.Adaugam apoi sepia taiata ,punem foile

16 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Somn in crusta de mustar Dijon

Somn in crusta de mustar Dijon

Curatam pestele,il spalam si apoi il lasam la scurs.Stropim pestele cu zeama de lamaie si apoi il

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe, rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Linte cu pastrav in crusta de pesmet