autor:

zana b.

» » Mancaruri cu peste

Musaca de peste

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe,4 rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja,se curata si se taie rondele.Pestele se fierbe intr-o craticioara acoperita.Se unge un vas termorezistent cu ulei,si se pun alternativ ,un strat de cartofi,ceapa taiata pestisori,fileuri de peste si suc de rosii amestecat cu diverse condimente.Ultimul strat sa fie cu ceapa si sos.Se presara pesmet deasupra si vasul se introduce la cuptor cca 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,4 fileuri de peste cu carne alba,2 cepe,4 rosii,ulei,2 linguri pesmet,sare,piper boabe,condimente(oregano,busuioc,foi de dafin,ienibahar)

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de pangasius