Pentru meniul pascal, m-am gandit la o musaca de primavara ca fel principal.
Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.
Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.
Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.
Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.
Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii