autor:

Anca E. Voicu

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Musaca de primavara

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2016

Ingrediente
6 cartofi, 1 ceapa mare, 500 g carne tocata, Sare si piper dupa gust, Cateva frunze de ceapa verde, Cateva fire de patrunjel, 2 oua, Cascaval ras.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pentru meniul pascal, m-am gandit la o musaca de primavara ca fel principal.


Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.
Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.
Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.
Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.
Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Friptura de iepure

Friptura de iepure

Se portioneaza iepurele, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele,mai sus mentionate,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 500 g carne tocata
  • Sare si piper dupa gust
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • Cateva fire de patrunjel
  • 2 oua
  • Cascaval ras.

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    2 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Tiramisu a la Margot Tiramisu a la Margot

Pentru această rețetă inspirație mi-a fost Tiramisu rețeta originală: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste,

6 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ciorbă de miel reţetă din Bihor Ciorbă de miel reţetă din Bihor

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata... Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare. Morcovii

31 voturi    6 comentarii
1h
Retete de Pasti
Marinata pentru miel cu mustar si busuioc pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver