Ingrediente
6 cartofi, 1 ceapa mare, 500 g carne tocata, Sare si piper dupa gust, Cateva frunze de ceapa verde, Cateva fire de patrunjel, 2 oua, Cascaval ras.
Dificultate: Ridicata | Timp: 1h 20 min
1 vot
Mod de preparare
Mod de preparare:
Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.
Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.
Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.
Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.
Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.
Pofta Buna!