Musaca de primavara

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
ridicata
Musaca de primavara

Ingrediente

  • 6 cartofi;
  • 1 ceapa mare;
  • 500 g carne tocata;
  • Sare si piper dupa gust;
  • Cateva frunze de ceapa verde;
  • Cateva fire de patrunjel;
  • 2 oua;
  • Cascaval ras.

Mod de preparare

Pentru meniul pascal, m-am gandit la o musaca de primavara ca fel principal.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.

Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.

Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.

Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.

Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure