Musaca de primavara

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
ridicata
Musaca de primavara

Ingrediente

  • 6 cartofi;
  • 1 ceapa mare;
  • 500 g carne tocata;
  • Sare si piper dupa gust;
  • Cateva frunze de ceapa verde;
  • Cateva fire de patrunjel;
  • 2 oua;
  • Cascaval ras.

Mod de preparare

Pentru meniul pascal, m-am gandit la o musaca de primavara ca fel principal.

Mod de preparare:

Se fierb cartofii si se pregatesc pentru piure.

Separat, calim ceapa taiata marunt in putin ulei, se adauga si carnea si se prajesc bine toate.

Dam de pe foc, adaugam sare si piper, dupa gust, verdeata si cele 2 oua pentru a lega compozitia. Puteti adauga si ciuperci in compozitia de carne, daca va plac.

Intr-o tava unsa cu putin ulei, intindem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure.

Presaram putin cascaval ras si dam tava la cuptorul incins, la foc mediu spre iute, cam 30-40 de minute sau pana capata o crusta aurie.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor