Ingrediente
1,5 kg vinete, 2 cepe, o lingura cu unt, 100g soia granule, 500g rosii, 100-150g cascaval, 3 oua, patrunjel, sare, piper, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Se ia vasul de pe foc, se lasa la racit si se amesteca continutul cu albusul batut de la 2 oua.Se taie vinetele in felii groase de 1-1,5cm se dau cu sre si se lasa cca 1ora la scurs.Uscati feliile de vinete si prajiti-le in ulei pe ambele parti.Ungeti un vas cu ulei si tapetatil cu pesmet.Pe fundul vasului asezati un rand se vinete felii, amestecul preparat anterior si acoperiti totul cu feliile de vinete ramase.
Bateti galbenusurile cu oul ramas si amestecati cu cascaval, apoi turnati peste musaca.
Se coace la foc moderat pana capaa o culoare aurie.