autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Musaca de vinete

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
400g carne tocata amestec,ulei,2 cepe, kg rosii,1,5kg vinete, ou,1 pahar mic cu smantana,100g cascaval ras,sare,piper,verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu carnea in ulei,10 minute.Cand compozitia s-a racit se pune oul,condimentele si verdeata tocata.
Vinetele se curata partial de coaja si se taie felii groase.
Intr-un vas uns se asaza alternativ straturi de vinete cu straturi de carne,ultimul fiind de vinete.
Din rosii se face o pasta ce se amesteca cu smantana;se toarna deasupra vinetelor.
Tava se da la cuptor ptr. 20 minute,la foc mediu.Cand este aproape gata se presara cascaval si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am

28 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca greceasca cu vinete si cartofi

Musaca greceasca cu vinete si cartofi

Este o reteta care necesita rabdare dar efortul merita. Se curăţă, se spala cartofii şi se taie

2 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta, este minunata. Eu am folosit si 100 g de ciuperci champignon si un dovlecel. Rosiile nu le-am facut pasta, le-am taiat felii si le-am pus peste vinete. Foarte buna reteta. Felicitari.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 400g carne tocata amestec,ulei,2 cepe, kg rosii,1,5kg vinete, ou,1 pahar mic cu smantana,100g cascaval ras,sare,piper,verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu ardei gras