autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Musaca de vinete

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
400g carne tocata amestec,ulei,2 cepe, kg rosii,1,5kg vinete, ou,1 pahar mic cu smantana,100g cascaval ras,sare,piper,verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu carnea in ulei,10 minute.Cand compozitia s-a racit se pune oul,condimentele si verdeata tocata.
Vinetele se curata partial de coaja si se taie felii groase.
Intr-un vas uns se asaza alternativ straturi de vinete cu straturi de carne,ultimul fiind de vinete.
Din rosii se face o pasta ce se amesteca cu smantana;se toarna deasupra vinetelor.
Tava se da la cuptor ptr. 20 minute,la foc mediu.Cand este aproape gata se presara cascaval si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Carnea se amesteca cu ceapa tocata marunt impreuna cu oul si condimentele.Se pune intr-un vas cu

15 voturi    14 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete cu carne de pasare

Musaca de vinete cu carne de pasare

1.Se curata vinetele de coaja apoi se taie in rondele goase de cca.1 cmcare se prajesc pe ambele

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am incercat reteta, este minunata. Eu am folosit si 100 g de ciuperci champignon si un dovlecel. Rosiile nu le-am facut pasta, le-am taiat felii si le-am pus peste vinete. Foarte buna reteta. Felicitari.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 400g carne tocata amestec,ulei,2 cepe, kg rosii,1,5kg vinete, ou,1 pahar mic cu smantana,100g cascaval ras,sare,piper,verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftelute de porc