Ceapa taiata marunt se caleste impreuna cu carnea in ulei,10 minute.Cand compozitia s-a racit se pune oul,condimentele si verdeata tocata.
Vinetele se curata partial de coaja si se taie felii groase.
Intr-un vas uns se asaza alternativ straturi de vinete cu straturi de carne,ultimul fiind de vinete.
Din rosii se face o pasta ce se amesteca cu smantana;se toarna deasupra vinetelor.
Tava se da la cuptor ptr. 20 minute,la foc mediu.Cand este aproape gata se presara cascaval si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii