Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza.
Se prajesc intr-o tigaie de teflon pe ambele parti fara ulei.
Rosiile se spala si se taie felii.
Intr-o tava de yena se aseaza un rand de vinete in care se infig bucatele de catel de usturoi, un rand rosii si se continua asa.
Se prepara un dresing din ulei, cimbru, delikat, piper si alte condimente dupa gust si se toarna peste legume.
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt cca 30 min. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana scade zeama pe care si-au lasat-o legumele.
Se serveste calda, dar si rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii