Se taie vinetele rondele si se pun la prajit, apoi se taie si celelalte legume tot rondele, si se adauga peste vinete. Nu se amesteca. Se lasa sub capac cca 20 min, apoi se intoarce compozitia cu o spatula cu grija sa nu se rupa vinetele. Se mai continua prajirea inca cca 20 min. Se adauga condimente dupa gust.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii