Vinetele se spala,necuratate,se taie bucati,se sareaza, se lasa 20-30 minute.Apoi se spala,se usuca,se prajesc.
Morcovii,curatati,se taie rondele.,se prajesc.
Rosiile,se spala,se dau prin razatoare(mare);se dau prin razatoare ,tinindu-se de partea bombata;coaja rosiei ne ramine in mina;o aruncam,n-o folosim.Sper ca am fost inteleasa.
Ceapa, taiata marunt,se prajeste in ulei de masline sa devina aurie;se pune, apoi ,peste ea, ardeiul dulce si cel iute,taiati bucati mici;se prajesc putin;se adauga apoi carnea,mestecind f. bine, sa nu se faca cocoloase, carnea.Se sareaza putin,se pune piper si ienibahar,dupa gust.Se lasa la foc mic,cu capac,sa se faca;cind carnea e moale(cca 15 minute),se ia de pe foc, se potriveste de sare,se pune patrunjel tocat(dupa gust).
Aranjare
Intr-o tava,se pun jumatate din rosiile rase,apoi vinetele prajite,peste ele se pun morcovii prajiti.Se pune cealalta jumatate de rosii,apoi pasta de rosii amestecata cu apa si putina sare.Se pune apoi carnea.Deasupra se pun rosii si ardei, rondele,decor.Se da tava la cuptor cca 30 minute.Se serveste fierbinte.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii