Musaca din cartofi cu carne

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Musaca din cartofi cu carne

Ingrediente

  • 1 -1,5 kg cartofi
  • 500-600 gr carne tocata (oricare, am folosit de pui)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2-3 linguri bulion de rosii
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 100 gr cascaval
  • ulei floarea soarelui
  • condimente (sare, piper negru macinat, tarhon, oregano)

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea si sosurile de rosii. Se caleste totul timp de 7-8 minute si spre final se condimenteaza amestecul cu sare, piper, tarhon si oregano.

In tava de cuptor unsa cu ulei se adauga un strat uniform de cartofi apoi se intinde uniform umplutura de carne peste care am adaugat rosia taiata marunt. Se repeta iarasi un strat de cartofi apoi stratul de carne, ultimul strat fiind cu cartofi.

Se baga la cuptor timp de 1-1,5 ore dupa care se adauga sosul pregatit separat intr-un bol din oul batut, smintina si cascaval ras si se tine la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura