Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea si sosurile de rosii. Se caleste totul timp de 7-8 minute si spre final se condimenteaza amestecul cu sare, piper, tarhon si oregano.
In tava de cuptor unsa cu ulei se adauga un strat uniform de cartofi apoi se intinde uniform umplutura de carne peste care am adaugat rosia taiata marunt. Se repeta iarasi un strat de cartofi apoi stratul de carne, ultimul strat fiind cu cartofi.
Se baga la cuptor timp de 1-1,5 ore dupa care se adauga sosul pregatit separat intr-un bol din oul batut, smintina si cascaval ras si se tine la cuptor pentru 15-20 minute.
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii