Se taie ceapa marunt, se caleste, se adauga carnea si sosurile de rosii. Se caleste totul timp de 7-8 minute si spre final se condimenteaza amestecul cu sare, piper, tarhon si oregano.
In tava de cuptor unsa cu ulei se adauga un strat uniform de cartofi apoi se intinde uniform umplutura de carne peste care am adaugat rosia taiata marunt. Se repeta iarasi un strat de cartofi apoi stratul de carne, ultimul strat fiind cu cartofi.
Se baga la cuptor timp de 1-1,5 ore dupa care se adauga sosul pregatit separat intr-un bol din oul batut, smintina si cascaval ras si se tine la cuptor pentru 15-20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii