autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

musaca din legume cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
morcovi, cartofi, spanac, mazare verde, ceapa, patrunjel verde, faina, unt, smantana, sare, oua, pesmet, cascaval, sos tomat, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

In 75 g de unt incalzit se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, amestecand continuu.S e adauga 400 ml din lichidul in care au fiert morcovii, smantana, sare si se fierbe totul 10 min.
Compozitia se amesteca cu oua, cartofi, morcovi,mazare, spanac, ceapa, patrunjel verde si piper . Se asaza intr-o unsa cu unt si tapetata cu pesmet , se niveleaza suprafata , se presara cascaval ras deasupra si se introduce la cuptor .
Daca ti-a placut reteta noastra "musaca din legume cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer

Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti

Ardei umpluti

Ceapa o tocam si o calim in ulei, apoi o amestecam cu orez, carnea tocata, sucul de rosii, marar

6 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de raţă cu piersici