Ceapa si carnea se inabusa in 75 g de unt si 175 ml de apa. Dupa ce se racesc, se toaca din nou. Se adauga sare, piper, patrunjel verde , un ou si se omogenizeaza. Intr-o tava unsa cu 20 ml de ulei si tapetata cu pesmet se asaza un strat de macaroane apoi un stat din compozitia de carne si din nou un stat de macaroane.
Faina se amesteca cu 2 oua si iaurt, se toarna peste musaca , se presara cascaval si se introduce la cuptor 30 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii