Ceapa si carnea se inabusa in 75 g de unt si 175 ml de apa. Dupa ce se racesc, se toaca din nou. Se adauga sare, piper, patrunjel verde , un ou si se omogenizeaza. Intr-o tava unsa cu 20 ml de ulei si tapetata cu pesmet se asaza un strat de macaroane apoi un stat din compozitia de carne si din nou un stat de macaroane.
Faina se amesteca cu 2 oua si iaurt, se toarna peste musaca , se presara cascaval si se introduce la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii