autor:

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
500 g carne tocata, o ceapa mare, 2 plicuri de fulgi de cartofi, 500 ml lapte, cascaval ras, 2 -3 oua, sare, piper, unt, pesmet

Dificultate: Medie Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga carnea, sare, piper si se caleste pana i se schimba culoarea. Dupa ce se mai raceste se adauga ouale. Se face un pireu tare cu fulgii de cartofi si laptele. Se tapeteaza o cratita unsa cu unt si pesmet. Se toarna un strat de pireu apoi unul de carne si se continua alternand tot asa, ultimul strat sa fie de pireu. Se adauga deasupra cascavalul ras. Se serveste fierbinte cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca gratinata cu sos si cascaval

Musaca gratinata cu sos si cascaval

Pentru inceput, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim cateva minute cu putina sare in 2-3 linguri

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pentru musaca

Vinete pentru musaca

Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le

8 voturi    7 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • o ceapa mare
  • 2 plicuri de fulgi de cartofi
  • 500 ml lapte
  • cascaval ras
  • 2 -3 oua
  • sare
  • piper
  • unt
  • pesmet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Koteletter i fad ('Cotlet de porc in farfurie')