Musaca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • o ceapa mare
  • 2 plicuri de fulgi de cartofi
  • 500 ml lapte
  • cascaval ras
  • 2 -3 oua
  • sare
  • piper
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga carnea, sare, piper si se caleste pana i se schimba culoarea. Dupa ce se mai raceste se adauga ouale. Se face un pireu tare cu fulgii de cartofi si laptele. Se tapeteaza o cratita unsa cu unt si pesmet. Se toarna un strat de pireu apoi unul de carne si se continua alternand tot asa, ultimul strat sa fie de pireu. Se adauga deasupra cascavalul ras. Se serveste fierbinte cu salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise