autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
500 g carne tocata, o ceapa mare, 2 plicuri de fulgi de cartofi, 500 ml lapte, cascaval ras, 2 -3 oua, sare, piper, unt, pesmet

Dificultate: Medie Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga carnea, sare, piper si se caleste pana i se schimba culoarea. Dupa ce se mai raceste se adauga ouale. Se face un pireu tare cu fulgii de cartofi si laptele. Se tapeteaza o cratita unsa cu unt si pesmet. Se toarna un strat de pireu apoi unul de carne si se continua alternand tot asa, ultimul strat sa fie de pireu. Se adauga deasupra cascavalul ras. Se serveste fierbinte cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Musaca

Musaca

Carnea tocata impreuna cu ceapa se pun la calit intr-o tigaie, apoi se lasa sa se raceasca. Se curata

32 voturi    11 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu body piercing de soric la cuptor