Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008
Ingrediente
500 g carne tocata, o ceapa mare, 2 plicuri de fulgi de cartofi, 500 ml lapte, cascaval ras, 2 -3 oua, sare, piper, unt, pesmet
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga carnea, sare, piper si se caleste pana i se schimba culoarea. Dupa ce se mai raceste se adauga ouale. Se face un pireu tare cu fulgii de cartofi si laptele. Se tapeteaza o cratita unsa cu unt si pesmet. Se toarna un strat de pireu apoi unul de carne si se continua alternand tot asa, ultimul strat sa fie de pireu. Se adauga deasupra cascavalul ras. Se serveste fierbinte cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pentru inceput, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim cateva minute cu putina sare in 2-3 linguri
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spal vinetele, le tai felii subtiri in lungime, presar cu sare si le las cateva ore. Le spal, le
8 voturi
7 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate