autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Musaca

Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bogdan Lucia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 07 ianuarie 2008

Ingrediente
500 g carne tocata, o ceapa mare, 2 plicuri de fulgi de cartofi, 500 ml lapte, cascaval ras, 2 -3 oua, sare, piper, unt, pesmet

Dificultate: Medie Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, apoi se adauga carnea, sare, piper si se caleste pana i se schimba culoarea. Dupa ce se mai raceste se adauga ouale. Se face un pireu tare cu fulgii de cartofi si laptele. Se tapeteaza o cratita unsa cu unt si pesmet. Se toarna un strat de pireu apoi unul de carne si se continua alternand tot asa, ultimul strat sa fie de pireu. Se adauga deasupra cascavalul ras. Se serveste fierbinte cu salata de sezon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii punem la fiert cu un praf de sare si o lingurita de unt. Ii

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga carnea tocata,sare,piper,cimbru,pasta

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Limba cu mazare scazuta