autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc a la grec

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
750g muschi de porc, ulei, faina, smantana, 3 galbenusuri, 1 lamaie, sare/piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie felii,se bate si se sareaza.Se prajeste apoi in ulei.In uleiul ramas,se caleste faina,se pune smantana si se fierbe 15 minute la foc domol.Se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna 30 minute.Se portiveste gustul cu sare si piper.Galbenusurile se amesteca cu o parte din sos si zeama de lamaie,se adauga la carne si se mai da un clocot.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte

12 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paella  ( Paella valenciana)

Paella ( Paella valenciana)

Paella este o mancare tipic spaniola . Se intalneste pe tot cuprinsul Spaniei , fiind printre cele

44 voturi    13 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g muschi de porc
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare/piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de vitel cu orz