autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc a la grec

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
750g muschi de porc, ulei, faina, smantana, 3 galbenusuri, 1 lamaie, sare/piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie felii,se bate si se sareaza.Se prajeste apoi in ulei.In uleiul ramas,se caleste faina,se pune smantana si se fierbe 15 minute la foc domol.Se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna 30 minute.Se portiveste gustul cu sare si piper.Galbenusurile se amesteca cu o parte din sos si zeama de lamaie,se adauga la carne si se mai da un clocot.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mix de legume cu piept de pui

Mix de legume cu piept de pui

Pieptul de pui se taie in cuburi, se asaza in tigaia incinsa cu ulei (eu folosesc dubletta),peste

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Soricei in paie

Soricei in paie

Spalam pieptul de curcan ,il stergem cu un servet si il taiem pe lungime in 2 feli. Intr-o tavita

16 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g muschi de porc
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare/piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Carne de vitel cu mazare