autor:

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc a la grec

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
750g muschi de porc, ulei, faina, smantana, 3 galbenusuri, 1 lamaie, sare/piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie felii,se bate si se sareaza.Se prajeste apoi in ulei.In uleiul ramas,se caleste faina,se pune smantana si se fierbe 15 minute la foc domol.Se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna 30 minute.Se portiveste gustul cu sare si piper.Galbenusurile se amesteca cu o parte din sos si zeama de lamaie,se adauga la carne si se mai da un clocot.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g muschi de porc
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare/piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor