autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc a la grec

Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lexia B. (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
750g muschi de porc, ulei, faina, smantana, 3 galbenusuri, 1 lamaie, sare/piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie felii,se bate si se sareaza.Se prajeste apoi in ulei.In uleiul ramas,se caleste faina,se pune smantana si se fierbe 15 minute la foc domol.Se strecoara sosul peste carne si se mai fierb impreuna 30 minute.Se portiveste gustul cu sare si piper.Galbenusurile se amesteca cu o parte din sos si zeama de lamaie,se adauga la carne si se mai da un clocot.Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei cu piure

Ficatei cu piure

Topim intr-o cratita 50 g de unt, adaugam ulei si cand s-a incins adaugam ceapa tocata o lasam sa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Carne de oaie cu legume la cuptor

Carne de oaie cu legume la cuptor

Spalam carnea, o taiem bucati potrivit de mari. Curatam ceapa, o taiem bucatele, morcovul il decojim

4 voturi    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750g muschi de porc
  • ulei
  • faina
  • smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 lamaie
  • sare/piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftele de curcan cu piure de cartofi