Muschiul de porc se portioneaza ( cate 2 transe la o portie ), se condimenteaza si se prajeste in tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta, pana cand capata o culoare aurie. Se parfumeaza cu vin rosu ( atentie la flacara mare din tigaie !!! ), se scoate si se pune separat la cald. In uleiul in care s-a prajit muschiul se soteaza merele taiate in rondele potrivite ca grosime, dupa care se pun deoparte. Se face sosul in tigaie, folosind jiul ( sucul ) ramas de la prajirea carnii, bulion, putin unt, rozmarin si sare. Sosul se lasa sa fiarba pana cand capata consistenta dorita.Orezul se fierbe bob cu bob si se aromeaza cu sare si piper alb. Legumele congelate se fierb in apa cu sare timp de cateva minute, se scurg si se amesteca cu putin unt topit. Transele de muschi de porc se aranjeaza pe farfurie in alternanta cu rondelele de mar, legumele mixte si orezul. Sosul se toarna peste carne, iar preparatul se decoreaza cu patrunjel proaspat tocat si jumatati de rosii preparate la gratar.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii