1.Carnea de porc se sareaza, se freaca cu condimente pentru gril si se frige intr-o tigaie , in ulei incins, pe toate partile, apoi se pune in cuptor, la 170*C, timp de 12-15 minute(mijlocul trebuie sa ramana roz).Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pune in frigider pana la servire.
2.Se prepara salata:cartofii ,fierti si curatati, se taie rotocoale.Salata verde se spala , se centrifugheaza si se rupe in bucati.Si restul de legume se spala si se taie in bucati.Fasolea rosie se scurge din conserva.
3.Se prepara sosul pentru salata:intr-un bol se amesteca cu mixerul uleiul , otetul balsamic,sarea, mustarul,vinul alb sec,apoi se condimenteaza cu piper negru,usturoi zdrobit, si putina apa.Sosul se amesteca cu ingredientele pentru salata si salata obtinuta se pune pe un platou.Deasupra salatei se aseaza muschiul de porc taiat in felii subtiri.Un Cabernet Rose se potriveste foarte bine cu acest preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii