autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu salata Esmeralda

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
600g.muschi de porc,, sare,, condimente pentru gril,, 1/2 capatana de salata verde,, 1 capatana salata creata,, 200g. cartofi,, 1 manunchi de ridichi,, 100g.boabe de fasole rosie din conserva,, 150g. rosii,, 2 ardei grasi verzi,, 1 ceapa rosie,, 1/2 manunchi de patrunjel verde, Sosul pentru salata:, 5cl.ulei,, 1dl. vin alb sec,, 1g.sare,, 1cl. otet balsamic,, 20g.mustar,, 1 catel de usturoi,, putin piper negru,, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

1.Carnea de porc se sareaza, se freaca cu condimente pentru gril si se frige intr-o tigaie , in ulei incins, pe toate partile, apoi se pune in cuptor, la 170*C, timp de 12-15 minute(mijlocul trebuie sa ramana roz).Se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca si se pune in frigider pana la servire.
2.Se prepara salata:cartofii ,fierti si curatati, se taie rotocoale.Salata verde se spala , se centrifugheaza si se rupe in bucati.Si restul de legume se spala si se taie in bucati.Fasolea rosie se scurge din conserva.
3.Se prepara sosul pentru salata:intr-un bol se amesteca cu mixerul uleiul , otetul balsamic,sarea, mustarul,vinul alb sec,apoi se condimenteaza cu piper negru,usturoi zdrobit, si putina apa.Sosul se amesteca cu ingredientele pentru salata si salata obtinuta se pune pe un platou.Deasupra salatei se aseaza muschiul de porc taiat in felii subtiri.Un Cabernet Rose se potriveste foarte bine cu acest preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu salata Esmeralda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
CHIFTELE CLASICE

CHIFTELE CLASICE

Carnea tocata se framanta cu ouale intregi,cu usturoiul pisat,verdeata tocata marunt si cu cate un

68 voturi    15 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piftie - racituri - de curcan

Piftie - racituri - de curcan

Este o reteta pe care va recomand sa o faceti la prima ora si sa o lasati in liniste pe aragaz, la

9 voturi    1 comentariu
9h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g.muschi de porc,
  • sare,
  • condimente pentru gril,
  • 1/2 capatana de salata verde,
  • 1 capatana salata creata,
  • 200g. cartofi,
  • 1 manunchi de ridichi,
  • 100g.boabe de fasole rosie din conserva,
  • 150g. rosii,
  • 2 ardei grasi verzi,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1/2 manunchi de patrunjel verde
  • Sosul pentru salata:
  • 5cl.ulei,
  • 1dl. vin alb sec,
  • 1g.sare,
  • 1cl. otet balsamic,
  • 20g.mustar,
  • 1 catel de usturoi,
  • putin piper negru,
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chicken liver with onion