autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu sos de ceapa

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 bucata muschi de porc de 1kg sau 1,1/2 kg., 1 kg ceapa., 100-150 gr ulei de masline extravirgin., 50 gr vin alb., sare, piper, uscata, condimente dupa gustul fiecaruia.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se prajeste bine pe ambele parti, sau se da la cuptor,eu personal il bag la cuptor in oala de lut cu capac cu cateva linguri de ulei de masline si 50 gr de vin.Muschiuletul il las cam 20 de minute la cuptor cu vinul.Dupa ce ceapa a fost toacata marunt se caleste in uleiul de masline extravirgin. Cand aceasta s-a ingalbenit se adauga peste muschiuletul de porc prajit,sau copt la cuptor se adauga sare, piper si menta uscata.Vasul de lut se da la cuptor la foc domol circa 60 minute. Se serveste cu garnitura de orez si cascaval ras pe deasupra.Cascavalul se pune pe deasupra cu 10 minute inainte de servire.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu carne, la tigaie

Placinta cu carne, la tigaie

Pentru aluat: Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert. Intre timp, cat avem cartofii

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Am accesat astazi proape toate retetele tale.Sunt minunate. Eu nu am atat timp sa le incerc pe toate...dar poate in timp....Te felicit!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Bun,ce pacat ca eu nu prea manac porc,dar o sa incerc.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc de 1kg sau 1,1/2 kg.
  • 1 kg ceapa.
  • 100-150 gr ulei de masline extravirgin.
  • 50 gr vin alb.
  • sare
  • piper, uscata
  • condimente dupa gustul fiecaruia.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Am accesat astazi proape toate retetele tale.Sunt minunate. Eu nu am atat timp sa le incerc pe toate...dar poate in timp....Te felicit!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui taranesc