autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu sos de ceapa

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 bucata muschi de porc de 1kg sau 1,1/2 kg., 1 kg ceapa., 100-150 gr ulei de masline extravirgin., 50 gr vin alb., sare, piper, uscata, condimente dupa gustul fiecaruia.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se prajeste bine pe ambele parti, sau se da la cuptor,eu personal il bag la cuptor in oala de lut cu capac cu cateva linguri de ulei de masline si 50 gr de vin.Muschiuletul il las cam 20 de minute la cuptor cu vinul.Dupa ce ceapa a fost toacata marunt se caleste in uleiul de masline extravirgin. Cand aceasta s-a ingalbenit se adauga peste muschiuletul de porc prajit,sau copt la cuptor se adauga sare, piper si menta uscata.Vasul de lut se da la cuptor la foc domol circa 60 minute. Se serveste cu garnitura de orez si cascaval ras pe deasupra.Cascavalul se pune pe deasupra cu 10 minute inainte de servire.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri cu susan

Rulouri cu susan

Feliez pieptul de pui, bat feliile ca pentru snitel.Asez fasii de ardel si de carnat peste feliile

28 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu vin

Pui cu vin

Puiul se taie bucati, se pune intr-o tigaie la rumenit cu foile de dafin. Cand s-au rumenit se adauga

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    Am accesat astazi proape toate retetele tale.Sunt minunate. Eu nu am atat timp sa le incerc pe toate...dar poate in timp....Te felicit!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

    Bun,ce pacat ca eu nu prea manac porc,dar o sa incerc.

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata muschi de porc de 1kg sau 1,1/2 kg.
  • 1 kg ceapa.
  • 100-150 gr ulei de masline extravirgin.
  • 50 gr vin alb.
  • sare
  • piper, uscata
  • condimente dupa gustul fiecaruia.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Am accesat astazi proape toate retetele tale.Sunt minunate. Eu nu am atat timp sa le incerc pe toate...dar poate in timp....Te felicit!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ostropel de pui