Cotletul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, impreuna cu morcovii, ceapa, patrunjelul si telina . Dupa inabusire cotletul se scoate separat. In sosul de la cotlet se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate,supa de oase, sare, foi de dafin, piper,vin si se fierbe cca 30 min impreuna cu cotletul .
Carnea se scoate din sos,se raceste si se portioneaza, iar sosul se paseaza peste bucatile de cotlet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii