autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Muschi de porc la tava

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 aprilie 2011

Ingrediente
2 bucati muschi de porc aproximatix 650-700 g, 150-170 g de slaninuta afumata, 4 catei de usturoi, 1 cub delicat, 1 morcov, 2 rosii, 2-3 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, arpagic, vin alb, cimbru, sare, piper, ulei, o frunza de dafin, 100 ml vin alb sec

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

8 voturi

Mod de preparare

Se ia fiecare bucata de muschi in parte se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de sunculita si catei de usturoi taiati in jumatati sau sferturi. Se unge bine cu ulei. Se vor adauga alte feliute de sunculita(bacon taiat longitudinal) se presara cimbru, sare piper si un cubulet de delikat. Se curata si se taie un morcov longitudinal, se adauga pe bucatile de muschi rondele de rosii precum si ceapa si usturoiul verde, se adauga si cateva bucati de arpagic, se sareaza, pipereaza se adauga frunza de dafin se da la cuptor. Se adauga vinul si putina apa si se da la cuptor 35-40 de minute.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit,

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Pentru inceput vom pregati muschiul de porc. Pregatim un sos din 2 catei de usturoi pisati,uleiul

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

8 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati muschi de porc aproximatix 650-700 g
  • 150-170 g de slaninuta afumata
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cub delicat
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • arpagic
  • vin alb
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
  • o frunza de dafin
  • 100 ml vin alb sec

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Rapid si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu smantana