autor:

My Fancy Cake

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Muschi de porc la tava

Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: My Fancy Cake (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2012

Ingrediente
1 muschiulet de porc, 200 gr morcovi, 1 ceapa, 4 cartofi, 5 catei de usturoi, sare, 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita boia de ardei dulce, 10 boabe de piper, 2 foi de dafin.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput vom pregati muschiul de porc. Pregatim un sos din 2 catei de usturoi pisati,uleiul de masline, sare, piper si boia. Ungem muschiuletul cu acest sos si lasam la rece de pe o zi pe alta. Daca nu avem timp il lasam la temperatura camerei 1 ora.
Dupa ce carnea este marinata o mutam intr-o cratita. Adaugam 1 ceapa taiata in 4, morcovii, boabele de piper si foile de dafin. Daca folosim morcovi baby ii lasam ca atare, daca nu taiem morcovii in 2 sau in 4 in functie de cat de mari sunt.

Adaugam apa astfel incat sa acopere legumele si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba inabusit timp de 30 de minute.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem in 4. Ii punem la fiert in apa cu putina sare timp de 15 minute.

Rasturnam muschiul de porc, legumele, sosul si cartofii intr-o tava de yena. Adaugam 3 catei de usturoi feliati si dam la cuptor pana ce friptura se rumeneste frumos.

Servim alaturi de o salata de muraturi asortate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Fac o pasta din pasta de tomate, mustar si condimente, pe care o aplic peste muschi. Astfel pregatit,

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Muschi de porc la tava

Muschi de porc la tava

Se ia fiecare bucata de muschi in parte se fac mici incizii in care se vor introduce bucatele de

8 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 15 martie 2012

    Foarte bun!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 200 gr morcovi
  • 1 ceapa
  • 4 cartofi
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 10 boabe de piper
  • 2 foi de dafin.

Raporteaza reteta

Retete
de My Fancy Cake
Salata Couscous

Salata Couscous

Punem la fiert apa amestecata cu vegeta si cu 1 lingura ulei de masline. In momentul in care fierbe

11 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Somon la gratar

Somon la gratar

Pisam usturoiul cu sare si il amestecam cu condimentele si cu sucul de lamaie. In aceasta marinata

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
mihai

mihai (Chef de cuisine)

Foarte bun!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac