autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Muschi de porc tonat

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 07 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 07 iulie 2010

Ingrediente
700 gr muschi deporc intreg, 2 cutii de ton in ulei, telina, 1 ceapa, 1 morcov, boabe de capere(opriti cateva pt ornat), 150 gr maioneza, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton pentru carne.Scurgem bine de ulei tonul,boabele de capere le desarama(eu am folosit sarate,se gasesc si in ulei )si le amestecam bine cu mixerul pana devine o pasta.Adaugam maioneza,mustarul si un pic de zeama de lamaie.Bagam la rece acest sos ,si cand este fiarta carnea,o scoatem din oala si o lasam la racit.O taiem felii subtiri cu ajutorul unui cutit electric sau un cutit bine ascutit si subtire.Intr-o tava sau un recipient un pic adanc ,asezam un strat de sos.Peste acest sos asezam feliile de carne taiate subtire,continuam cu acest procedeu pana se termina sosul si carnea.Ornam cu cateva capere si rosii cherry.Se serveste rece.Se mai poate inlocui carnea de porc cu cea de vita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc tonat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam

40 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2010

    Si eu pregatesc destul de des arata ft bine!

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Am facut si noi cu sos de hrean si smantana in loc de ton si a fost grozav. Si cu peste vom proba, trebuie sa fie delicios!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Ce bun trebuie sa fie.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

      Ce bine arata si ce bun trebuie sa fie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      La cum arata cred ca este o bunatate aceasta combinatie ...

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Foarte fin si aspectuos!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010

      Cu sigurantã a iesit o bunãtate!!!felicitãri si merçi de retetã*****

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Interesanta combinatia intre fileul de porc si ton!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Arata bine !!!!!!!,cred ca e un deliciu*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

      Felicitari ! o reteta foarte, foarte gustoasa. *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 700 gr muschi deporc intreg
  • 2 cutii de ton in ulei
  • telina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • boabe de capere(opriti cateva pt ornat)
  • 150 gr maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

vera (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc destul de des arata ft bine!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR