Reteta postata pe: 07 iulie 2010
Ingrediente
700 gr muschi deporc intreg, 2 cutii de ton in ulei, telina, 1 ceapa, 1 morcov, boabe de capere(opriti cateva pt ornat), 150 gr maioneza, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton pentru carne.Scurgem bine de ulei tonul,boabele de capere le desarama(eu am folosit sarate,se gasesc si in ulei )si le amestecam bine cu mixerul pana devine o pasta.Adaugam maioneza,mustarul si un pic de zeama de lamaie.Bagam la rece acest sos ,si cand este fiarta carnea,o scoatem din oala si o lasam la racit.O taiem felii subtiri cu ajutorul unui cutit electric sau un cutit bine ascutit si subtire.Intr-o tava sau un recipient un pic adanc ,asezam un strat de sos.Peste acest sos asezam feliile de carne taiate subtire,continuam cu acest procedeu pana se termina sosul si carnea.Ornam cu cateva capere si rosii cherry.Se serveste rece.Se mai poate inlocui carnea de porc cu cea de vita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc tonat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010
Ce bine arata si ce bun trebuie sa fie.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
La cum arata cred ca este o bunatate aceasta combinatie ...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
Foarte fin si aspectuos!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 iulie 2010
Cu sigurantã a iesit o bunãtate!!!felicitãri si merçi de retetã*****
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010
Interesanta combinatia intre fileul de porc si ton!
mia (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010
Arata bine !!!!!!!,cred ca e un deliciu*****
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010
Felicitari ! o reteta foarte, foarte gustoasa. *****