autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Muschi de porc umplut

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 martie 2011

Ingrediente
Muschi de porc 250 g, Sunca4 felii, Branza topita 2 felii, Bacon 6 felii, Ceapa verde 2 fire, Paste, 2 portocale, 2 kiwi, 2 ardei kapia rosu, Sare,, Piper, Ulei de masline, Amidon, Acetto balsamico

Dificultate: Medie Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si ceapa verde taiata in interior, se inchide muschiul dupa care se adauga a doua felie de branza topita pe deasupra dupa care muschiul de porc se va inveli cu feliile de bacon, se sareaza si pipereaza si se vor trage la tigaie in ulei de masline, pentru inceput 5-10 minute pe flacara dupa care se va da la cuptor pentru 25 de minute deoarece va trebui sa fie bine patruns. Separat vom fierbe pastele foarte putin acestea vor trebui sa isi pastreze forma de rondele, deoarece va constitui un décor comestibil pentru produsul nostru, se vor fierbe doar cateva minute dupa care se scot sa se scurga de apa si se vor trage cateva secunde la tigaie in ulei de masline. Acest preparat il vom servi cu trei tipuri de sosuri dupa cum urmeaza: sos de kiwi, sos de portocale si sos de ardei rosu.
Sosul de kiwi(2 fructe): curatam de coaja fructele, le taiem in bucati mai mici si daca are mijloc alb il curatam, dupa care il vom blenda si il vom strecura printr-o sita fina.

Sosul de portocale(2 fructe): Se curate de coaja si de partea alba portocala, dupa care o taiem felii si o dam la blender, dupa care o strecuram. Vom observa ca este foarte zemoasa nu la fel ca kiwi de aceea va trebui sa ingrosam sosul, il vom pune pe foc si vom adauga ½ de lingurita de amidon alimentar, mare atentie stati langa el, deoarece se arde foarte repede si riscati sa stricati tot produsul.
Sosul de ardei rosu Kapia(2 bucati): Se spala, se curate si se pun la prajit(copt), dupa care se vor curata de coaja si il vom rupe in bucati mai mici si deasemeni ii vom blenda cu acetto balsamico, pana va rezulta o pasta bine legata.
Cu fiecare din acest sos vom inobila preparatul nostru.
Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile,

17 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo  assado no forno com batata doce)

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

    Hei,ai facut asa bunatate si nu m-ai chemat la masa?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 martie 2011

    Ce bunatate, Nico!

Dificultate

Medie

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • Muschi de porc 250 g
  • Sunca4 felii
  • Branza topita 2 felii
  • Bacon 6 felii
  • Ceapa verde 2 fire
  • Paste
  • 2 portocale
  • 2 kiwi
  • 2 ardei kapia rosu
  • Sare,
  • Piper
  • Ulei de masline
  • Amidon
  • Acetto balsamico

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Lia Maria (Chef de cuisine)

Ce deliciu ! si ce sosuri yumi,yumi...*****

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui indian cu ardei, curry si dafin