MUSCHI DE PORC UMPLUT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:(4 persoane).
  • 1 muschi de porc de 1,5 kg.,
  • sare, piper proaspat macinat;
  • Pentru umplutura:4 felii de paine,
  • 2dl. lapte,
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri ulei,
  • 200gr. ficatei de pui,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 ou;
  • Pentru copt:
  • 4 linguri de ulei,
  • 2 morcovi,
  • 2 radacini de patrunjel,
  • 1-2 ramurele de rozmarin,
  • 2dl.vin alb,
  • 1 broccoli;

Mod de preparare

1. Muschiului de porc i se face un buzunar, apoi se sareaza si pipereaza si in interiorul buzunarului si in exterior.

2. Se prepara umplutura: se tine painea in lapte cateva clipe pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul, curatate si taiate marunt, se pun in ulei si se calesc. Peste, punem ficateii taiati marunt si ii lasam sa se caleasca. Presaram patrunjel verde tocat marunt si luam de pe foc. Se amesteca cu painea scursa din lapte, apoi incorporam oul si se amesteca bine.

3. Umplutura se pune in buzunarul muschiului de porc si coasem buzunarul. Frigem muschiul, pe toate partile, intr-o tigaie, apoi il scoatem si il punem intr-o tava cu 4 linguri de ulei, cu morcovii, patrunjelul si cu broccoli, pe care il punem in tigaie cu 10 minute inainte de a se termina preparatul. Presaram muschiul cu rozmarin, adaugam vinul si punem tava in cuptorul preincalzit.

4. Se frige muschiul de porc umplut o ora. Din cand in cand, stropim muschiul cu jiul rezultat in tigaie. Dupa 1/2 de ora de fript, intoarcem muschiul pe cealalta parte.

5. Cand muschiul este patruns si rumenit, scoatem tava din cuptor si lasam preparatul sa se raceasca putin. Se taie felii mai groase si se serveste cu sosul din tigaie si garnitura dupa dorinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise