1. Muschiului de porc i se face un buzunar, apoi se sareaza si pipereaza si in interiorul buzunarului si in exterior.
2. Se prepara umplutura: se tine painea in lapte cateva clipe pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul, curatate si taiate marunt, se pun in ulei si se calesc. Peste, punem ficateii taiati marunt si ii lasam sa se caleasca. Presaram patrunjel verde tocat marunt si luam de pe foc. Se amesteca cu painea scursa din lapte, apoi incorporam oul si se amesteca bine.
3. Umplutura se pune in buzunarul muschiului de porc si coasem buzunarul. Frigem muschiul, pe toate partile, intr-o tigaie, apoi il scoatem si il punem intr-o tava cu 4 linguri de ulei, cu morcovii, patrunjelul si cu broccoli, pe care il punem in tigaie cu 10 minute inainte de a se termina preparatul. Presaram muschiul cu rozmarin, adaugam vinul si punem tava in cuptorul preincalzit.
4. Se frige muschiul de porc umplut o ora. Din cand in cand, stropim muschiul cu jiul rezultat in tigaie. Dupa 1/2 de ora de fript, intoarcem muschiul pe cealalta parte.
5. Cand muschiul este patruns si rumenit, scoatem tava din cuptor si lasam preparatul sa se raceasca putin. Se taie felii mai groase si se serveste cu sosul din tigaie si garnitura dupa dorinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii