autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

MUSCHI DE PORC UMPLUT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
Ingrediente:(4 persoane)., 1 muschi de porc de 1,5 kg., , sare, piper proaspat macinat, Pentru umplutura:4 felii de paine, , 2dl. lapte, , 1 ceapa rosie,, 2 catei de usturoi, , 2 linguri ulei,, 200gr. ficatei de pui,, 1 manunchi de patrunjel verde,, 1 ou, Pentru copt:, 4 linguri de ulei,, 2 morcovi, , 2 radacini de patrunjel,, 1-2 ramurele de rozmarin,, 2dl.vin alb,, 1 broccoli

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Muschiului de porc i se face un buzunar, apoi se sareaza si pipereaza si in interiorul buzunarului si in exterior.
2. Se prepara umplutura: se tine painea in lapte cateva clipe pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul, curatate si taiate marunt, se pun in ulei si se calesc. Peste, punem ficateii taiati marunt si ii lasam sa se caleasca. Presaram patrunjel verde tocat marunt si luam de pe foc. Se amesteca cu painea scursa din lapte, apoi incorporam oul si se amesteca bine.
3. Umplutura se pune in buzunarul muschiului de porc si coasem buzunarul. Frigem muschiul, pe toate partile, intr-o tigaie, apoi il scoatem si il punem intr-o tava cu 4 linguri de ulei, cu morcovii, patrunjelul si cu broccoli, pe care il punem in tigaie cu 10 minute inainte de a se termina preparatul. Presaram muschiul cu rozmarin, adaugam vinul si punem tava in cuptorul preincalzit.
4. Se frige muschiul de porc umplut o ora. Din cand in cand, stropim muschiul cu jiul rezultat in tigaie. Dupa 1/2 de ora de fript, intoarcem muschiul pe cealalta parte.
5. Cand muschiul este patruns si rumenit, scoatem tava din cuptor si lasam preparatul sa se raceasca putin. Se taie felii mai groase si se serveste cu sosul din tigaie si garnitura dupa dorinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile,

17 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:(4 persoane).
  • 1 muschi de porc de 1,5 kg.
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru umplutura:4 felii de paine
  • 2dl. lapte
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei,
  • 200gr. ficatei de pui,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 ou
  • Pentru copt:
  • 4 linguri de ulei,
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel,
  • 1-2 ramurele de rozmarin,
  • 2dl.vin alb,
  • 1 broccoli

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu rösti si sos de visine