autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

MUSCHI DE PORC UMPLUT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
Ingrediente:(4 persoane)., 1 muschi de porc de 1,5 kg., , sare, piper proaspat macinat, Pentru umplutura:4 felii de paine, , 2dl. lapte, , 1 ceapa rosie,, 2 catei de usturoi, , 2 linguri ulei,, 200gr. ficatei de pui,, 1 manunchi de patrunjel verde,, 1 ou, Pentru copt:, 4 linguri de ulei,, 2 morcovi, , 2 radacini de patrunjel,, 1-2 ramurele de rozmarin,, 2dl.vin alb,, 1 broccoli

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Muschiului de porc i se face un buzunar, apoi se sareaza si pipereaza si in interiorul buzunarului si in exterior.
2. Se prepara umplutura: se tine painea in lapte cateva clipe pana se inmoaie. Ceapa si usturoiul, curatate si taiate marunt, se pun in ulei si se calesc. Peste, punem ficateii taiati marunt si ii lasam sa se caleasca. Presaram patrunjel verde tocat marunt si luam de pe foc. Se amesteca cu painea scursa din lapte, apoi incorporam oul si se amesteca bine.
3. Umplutura se pune in buzunarul muschiului de porc si coasem buzunarul. Frigem muschiul, pe toate partile, intr-o tigaie, apoi il scoatem si il punem intr-o tava cu 4 linguri de ulei, cu morcovii, patrunjelul si cu broccoli, pe care il punem in tigaie cu 10 minute inainte de a se termina preparatul. Presaram muschiul cu rozmarin, adaugam vinul si punem tava in cuptorul preincalzit.
4. Se frige muschiul de porc umplut o ora. Din cand in cand, stropim muschiul cu jiul rezultat in tigaie. Dupa 1/2 de ora de fript, intoarcem muschiul pe cealalta parte.
5. Cand muschiul este patruns si rumenit, scoatem tava din cuptor si lasam preparatul sa se raceasca putin. Se taie felii mai groase si se serveste cu sosul din tigaie si garnitura dupa dorinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE PORC UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Perele: Curatam perele de coaja si lasam coditele. Lasam un guler de coaja in jurul coditelor.

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo  assado no forno com batata doce)

Muschi de porc umplut la cuptor în sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

Încã una din fripturile noastre preferate, gãtim cu drag pt. familiari si prieteni la cinã. Acest

14 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:(4 persoane).
  • 1 muschi de porc de 1,5 kg.
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru umplutura:4 felii de paine
  • 2dl. lapte
  • 1 ceapa rosie,
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei,
  • 200gr. ficatei de pui,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 1 ou
  • Pentru copt:
  • 4 linguri de ulei,
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel,
  • 1-2 ramurele de rozmarin,
  • 2dl.vin alb,
  • 1 broccoli

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu sunca si branza