Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta ( in functie de preferinte : in sange, mediu sau bine facut ) .
Legumele proaspete se taie in felii sau in bucati mari, se marineaza cu sos de soia, sare si oregano si se gatesc pe gratar .
Sosul se face astfel : intr-o craticioara se pune zaharul la topit, se adauga otetul, usturoiul tocat marunt, ghimberul si sare.Se lasa sa fiarba putin, dupa care se adauga sosul de soia, si se lasa sa se omogenizeze.
La servire se pune carnea pe farfurie, sosul se seaza deasupra, iar legumele se aranjeaza cat mai estetic langa bucatile de carne.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii