autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
INGREDIENTE PT. 4 PORTII:, -muschi de vaca - 0.800 kg, - ulei masline - 0.100 L, - sare, piper, - sos de soia ( la sticluta ) - 0.120 L, - zahar brun ( sau miere ) - 0.050 kg, - usturoi - 0.020 kg, - otet de orez ( sau de vin rosu ) - 0.020 L, -ghimber macinat - 0.001 kg, - ciuperci champignon - 0.080 kg, - vinete - 0.200 kg, - dovlecei - 0.200 kg, - rosii - 0.200 kg, - ardei gras - 0.200 kg, - oregano - 0.001 kg

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vaca portionat se marineaza cu sare si piper si se gateste la tigaie in ulei de masline, pe o parte si pe alta ( in functie de preferinte : in sange, mediu sau bine facut ) .
Legumele proaspete se taie in felii sau in bucati mari, se marineaza cu sos de soia, sare si oregano si se gatesc pe gratar .
Sosul se face astfel : intr-o craticioara se pune zaharul la topit, se adauga otetul, usturoiul tocat marunt, ghimberul si sare.Se lasa sa fiarba putin, dupa care se adauga sosul de soia, si se lasa sa se omogenizeze.
La servire se pune carnea pe farfurie, sosul se seaza deasupra, iar legumele se aranjeaza cat mai estetic langa bucatile de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE VACA IN STIL TERYIAKI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui

Spaghete cu pipote de pui

Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

    Arata minunat si cred ca este tare delicios... Felicitari...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Arata tare, tare bine!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Arata minunat si cred ca este tare delicios...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      Yammi, yammi, ce bine arata,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PT. 4 PORTII:
  • -muschi de vaca - 0.800 kg
  • - ulei masline - 0.100 L
  • - sare
  • piper
  • - sos de soia ( la sticluta ) - 0.120 L
  • - zahar brun ( sau miere ) - 0.050 kg
  • - usturoi - 0.020 kg
  • - otet de orez ( sau de vin rosu ) - 0.020 L
  • -ghimber macinat - 0.001 kg
  • - ciuperci champignon - 0.080 kg
  • - vinete - 0.200 kg
  • - dovlecei - 0.200 kg
  • - rosii - 0.200 kg
  • - ardei gras - 0.200 kg
  • - oregano - 0.001 kg

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata minunat si cred ca este tare delicios... Felicitari...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Degetele de pui