autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

muschi de vita cu cartofi la tava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, sare, sos picant, supa de oase, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vita se asaza intr-o tava si se frige la cuptor in 50 ml de ulei si 100 ml de supa de oase. Ceapa se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase, se adauga piper, cartofi, ardei gras si se continua inabusirea cca 15 min. Se adauga boia, sare si cantitatea de supa ramasa. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "muschi de vita cu cartofi la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Guguluf aperitiv din carne tocata

Guguluf aperitiv din carne tocata

Intr-un castron amestecam carnea tocata cu ouale, sarea, piperul, cimbrul si usturoiul tocat marunt. Prazul

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose picante

Briose picante

Se bat albusurile cu un praf de sare pana se intaresc .Galbenusurile se mixeaza cu uleiul de masline,cartoful

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • sare
  • sos picant
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Curechi de dovleac