Muschiul de vita se sareaza, pipereaza,se face sul si se leaga cu o at.Se pune intr-o tava de copt cu uleiul si o ceasca de apa .Se fierbe acoperit ,la foc mic, 1/2 ora.Apoi , se pun in tava merele curatate ,se adauga un pahar de vin alb sec si se da la cuptor sa se rumeneasca muschiul si merele sa se coaca.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii