Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa, taiate felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba trei ore, dupa care carnea se scoate si se taie felii. Sosul se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin la fiert.
Muschiul taiat felii se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ras. Se serveste cu salata de castraveti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii