Tai muschiuletul de vita in felii de 2-3 cm, il prajesc in ulei la foc iute, cate 3 sau 4 minute pe fiecare parte(imi dau seama din ochi daca este bine).
Il scot din ulei apoi il pun in alt vas acoperit ca sa stea la cald.
In uleiul in care am prajit carnea, pun la prajit ceapa rosie, taiata juleinne,legaturile de papadie si ele taiate cum dorim,usturoiul verde.Dupa ce s-au calit, adaugam nucile rupe(cum este miezul de nuca intreg, rupt in patru) si coniacul.Amestecam din cand in cand si cand legumele s-au inmuiat,luam vasul de pe foc.
Amestecam untul cu mararul tocat.Pe o farfurie calda se pune o portie de verdeturi calite,peste care adaugam muschiuletul taiat felioare. Apoi peste carne venim si ungem cu unt si marar.Acest fel de muschiulet este un deliciu, langa un vin alb sec. Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii