autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Muschi de vita cu verdeturi.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 mai 2009

Ingrediente
500 gr muschiulet de vita., 2 cepe rosii., 50 gr nuci., 2 linguri de coniac., 2 legaturi frunze de papadie., 1 legatura usturoi verde., 2 linguri ulei de masline extravirgin., 1 lingura unt., 1 lingurita marar verde tocat fin., sare, dupa gust., Eu personal pun si o lingutita de menta tocata,dar daca nu am verde pun menta uscata.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Tai muschiuletul de vita in felii de 2-3 cm, il prajesc in ulei la foc iute, cate 3 sau 4 minute pe fiecare parte(imi dau seama din ochi daca este bine).
Il scot din ulei apoi il pun in alt vas acoperit ca sa stea la cald.
In uleiul in care am prajit carnea, pun la prajit ceapa rosie, taiata juleinne,legaturile de papadie si ele taiate cum dorim,usturoiul verde.Dupa ce s-au calit, adaugam nucile rupe(cum este miezul de nuca intreg, rupt in patru) si coniacul.Amestecam din cand in cand si cand legumele s-au inmuiat,luam vasul de pe foc.
Amestecam untul cu mararul tocat.Pe o farfurie calda se pune o portie de verdeturi calite,peste care adaugam muschiuletul taiat felioare. Apoi peste carne venim si ungem cu unt si marar.Acest fel de muschiulet este un deliciu, langa un vin alb sec. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu verdeturi." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca de legume cu carne

Musaca de legume cu carne

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, marar, sare,piper,ienibahar,cimbru dupa gust si se caleste

11 voturi    11 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr muschiulet de vita.
  • 2 cepe rosii.
  • 50 gr nuci.
  • 2 linguri de coniac.
  • 2 legaturi frunze de papadie.
  • 1 legatura usturoi verde.
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin.
  • 1 lingura unt.
  • 1 lingurita marar verde tocat fin.
  • sare, dupa gust.
  • Eu personal pun si o lingutita de menta tocata,dar daca nu am verde pun menta uscata.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Curry rosu de pui