Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)
si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ce oala \"fluiera\"),cca o ora.
Dupa o ora,carnea se scoate,se taie felii(de cca 7-8 mm),se prajeste,in ulei de masline,pe ambele parti,f.putin.
Zeama,in care a fiert carnea,se strecoara;se pune in ea morcovul(numai morcovul),zdrobit.
In uleiul,in care a fost prajita carnea,se pune faina;se lasa pe foc,amstecind tot timpul,pina isi schimba putin culoarea.Se stinge cu zeama in care a fiert carnea.Se face un \"bechamel\".
Cind e gata,se pune frisca lichida;in sosul fierbinte se pun feliile de carne.
Se serveste fierbinte cu cartofi9facuti cum iti place)
si salata.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii