autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Ingrediente
-cca 500 g muschi de vita, -1 morcov mic, -1 ceapa mica, -1/2 tulpina de telina,, -sare,piper, -cca 1 lingura ulei de masline, , Pentru sos, -zeama in care a fiert carnea, -cca 2 lingurite,rase de faina, -cca 60-80 ml frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)
si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ce oala \"fluiera\"),cca o ora.
Dupa o ora,carnea se scoate,se taie felii(de cca 7-8 mm),se prajeste,in ulei de masline,pe ambele parti,f.putin.
Zeama,in care a fiert carnea,se strecoara;se pune in ea morcovul(numai morcovul),zdrobit.
In uleiul,in care a fost prajita carnea,se pune faina;se lasa pe foc,amstecind tot timpul,pina isi schimba putin culoarea.Se stinge cu zeama in care a fiert carnea.Se face un \"bechamel\".
Cind e gata,se pune frisca lichida;in sosul fierbinte se pun feliile de carne.
Se serveste fierbinte cu cartofi9facuti cum iti place)
si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui cu carnaciori

Rulouri de pui cu carnaciori

Se desfac pieptii de pui pentru a mari suprafata de lucru si se bat cu ciocanelul de snitele pentru

1 vot    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Maftoul cu pui- specific Palestinei

Maftoul cu pui- specific Palestinei

Puiul se curata, se taie in sferturi si se pune la fiert intr-o cratitat de fiert sub presiune in

33 voturi    16 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Interesanta reteta. Imi place sigur mancarica asta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Îmi place reţeta asta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...,carnea de vitel este delicioasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Imi place tare mult,ma-i convins,fac si eu.Am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -cca 500 g muschi de vita
  • -1 morcov mic
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 tulpina de telina,
  • -sare,piper
  • -cca 1 lingura ulei de masline
  • Pentru sos
  • -zeama in care a fiert carnea
  • -cca 2 lingurite,rase de faina
  • -cca 60-80 ml frisca lichida

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta. Imi place sigur mancarica asta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pui in aspic