autor:

husni

» » Mancaruri cu carne

MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 septembrie 2009

Ingrediente
-cca 500 g muschi de vita, -1 morcov mic, -1 ceapa mica, -1/2 tulpina de telina,, -sare,piper, -cca 1 lingura ulei de masline, , Pentru sos, -zeama in care a fiert carnea, -cca 2 lingurite,rase de faina, -cca 60-80 ml frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)
si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ce oala \"fluiera\"),cca o ora.
Dupa o ora,carnea se scoate,se taie felii(de cca 7-8 mm),se prajeste,in ulei de masline,pe ambele parti,f.putin.
Zeama,in care a fiert carnea,se strecoara;se pune in ea morcovul(numai morcovul),zdrobit.
In uleiul,in care a fost prajita carnea,se pune faina;se lasa pe foc,amstecind tot timpul,pina isi schimba putin culoarea.Se stinge cu zeama in care a fiert carnea.Se face un \"bechamel\".
Cind e gata,se pune frisca lichida;in sosul fierbinte se pun feliile de carne.
Se serveste fierbinte cu cartofi9facuti cum iti place)
si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancarica bucovineana de pui

Mancarica bucovineana de pui

Ceapa se taie marunt si se caleste in 50ml ulei, apoi adaugam morcovul rondele, ardeiul, telina si

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Interesanta reteta. Imi place sigur mancarica asta.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Îmi place reţeta asta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...,carnea de vitel este delicioasa...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      Imi place tare mult,ma-i convins,fac si eu.Am salvat reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -cca 500 g muschi de vita
  • -1 morcov mic
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 tulpina de telina,
  • -sare,piper
  • -cca 1 lingura ulei de masline
  • Pentru sos
  • -zeama in care a fiert carnea
  • -cca 2 lingurite,rase de faina
  • -cca 60-80 ml frisca lichida

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta. Imi place sigur mancarica asta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa