autor:

Gatit de mine

» » Mancaruri cu carne

Muşchi de vită la cuptor

Autor: Gatit de mine (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gatit de mine (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 februarie 2011

Ingrediente
muşchi de vită, bacon,unt,caşcaval, vin alb,busuioc,salvie, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult.
2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată foarte subţire, se ruleza şi se fixează cu o scobitoare.
3. Rulourile astfel obţinute se aşează într-o tavă se toarnă peste puţin ulei de măsline iar pe fiecare bucată punem un cubuleţ de unt. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor la foc mediu aproximativ 75 de minute.
4. Verificăm dacă carnea este suficient de pătrunsă şi fragedă îndepărtăm folia şi lăsăm câteva minute să se rumenească şi în ultimul minut punem peste fiecare bucată de carne o felie de caşcaval şi presărăm puţin busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi de vită la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschi de vita la cuptor

Muschi de vita la cuptor

Carnea o spalam si o curatam de pielite (care merge), intr-un vas adaugam laptele si carnea. Acoperim

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Craciun
Muschi de vita cu legume la cuptor

Muschi de vita cu legume la cuptor

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Cred ca este tare gustos.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • muşchi de vită
  • bacon,unt,caşcaval
  • vin alb,busuioc,salvie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Gatit de mine
Penne Rigate cu sos de iaurt

Penne Rigate cu sos de iaurt

1. Se pun pennele la fiert. 2. Prazul se taie felii foarte subţiri care se călesc în unt şi

0 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lapte de pasăre

Lapte de pasăre

1. Algoritmul este simplu; pentru fiecare litru de lapte folosim 3 ouă . 2. Albuşurile se bat

1 vot    1 comentariu
1h
Spume si creme dulci
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este tare gustos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de bulion si taitei