1. Feliile de muşchi se bat bine de tot ca şi pentru şniţele se sărează şi se pun în vin alb la frigider minim 24 de ore ideal ar fi 48 şi chiar mai mult.
2. Muşchiul se unge cu ulei de măsline se presară busuiocul şi salvia, se aşează o felie de bacon tăiată foarte subţire, se ruleza şi se fixează cu o scobitoare.
3. Rulourile astfel obţinute se aşează într-o tavă se toarnă peste puţin ulei de măsline iar pe fiecare bucată punem un cubuleţ de unt. Tava se acoperă cu folie şi se pune în cuptor la foc mediu aproximativ 75 de minute.
4. Verificăm dacă carnea este suficient de pătrunsă şi fragedă îndepărtăm folia şi lăsăm câteva minute să se rumenească şi în ultimul minut punem peste fiecare bucată de carne o felie de caşcaval şi presărăm puţin busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii