autor:

YOKO

» » Mancaruri cu carne

Muschi de vita Paradise

Autor: YOKO (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: YOKO (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 21 decembrie 2009

Ingrediente
1 bucata de muschi de vita la 200 gr( va rog s aincercati sa il curatati de pielitele aferente), 150 gr fasole verde, 1 ardei rosu gras, 50 gr ciuperci proaspete, 100 ml smantana vegetala (de preferat), 20 gr stafide, sos de soia, usturoi, oregano, sare, piper, ulei de masline(daca va place,daca nu, si cel de floarea soarelui este foarte bun)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Mare atentie, va rog :muschiul de vita sa se prajeasca la foc mic,fasolea verde,si sosul de ciuperci la fel. Sosul de ciuperci facut la foc mare se afuma datorita porilor continuti de acestea care se \'\'evapora\'\' sa ii zicem asa.


Puneti muschiul de vita la prajit intr-o tigaie cu putin ulei la foc mediu.
Fasolea verde o puneti la fiert intr-o alta tigaie cu putina sare piper.
Taiati ciuperciile cubulete mici si le puneti intr-o tigaie mai mica la prajit in ulei de masline. Lasati sa se prajeasca pana capata o culoare aurie. In timpul asta mai intoarceti muschiul de vita.
Peste ciuperci puneti smantana vegetala si stafidele si lasati la foc mic sa fiarba.
Fasolea verde dupa ce a fiert, o scurgeti de apa, o puneti din nou pe foc cu ulei de masline, si adaugati sare, piper, oregano si ardeiul rosu taiat fasii subtiri. Caliti-o la foc mic timp de 5 minute iar la sfarsit inainte sa o luati de pe foc adaugati putin sos de soia.
Nu uitati de muschiul de vita sa il intoarceti pe toate partile.
sosul de ciuperci il lasati la fiert pana devine un sos cremos, ingrosat.
Dupa ce muschiul de vita s-a prajit cum doriti luati-l de pe foc, sarati-l si lasati-l 2 minute sa se relaxeze. Puneti pe un platou sosul de ciuperci in mijloc, muschiul de vita deasupra la sos si in jurul muschiului fasolea verde.

Sper sa va fie pe plac.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita Paradise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui

Se spala felia de dovlec si cu un cutit o cojim. Apoi o taiem in felii subtiri de cca. jumatate centimetru.

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume

Frigarui de porc cu legume

Se taie carnea de porc in bucatele mici. Ceapa se taie in doua bucati si se desfac foitele una cate

11 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata de muschi de vita la 200 gr( va rog s aincercati sa il curatati de pielitele aferente)
  • 150 gr fasole verde
  • 1 ardei rosu gras
  • 50 gr ciuperci proaspete
  • 100 ml smantana vegetala (de preferat)
  • 20 gr stafide
  • sos de soia
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline(daca va place,daca nu
  • si cel de floarea soarelui este foarte bun)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui umplut la cuptor