Muschi de vita Paradise

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 bucata de muschi de vita la 200 gr( va rog s aincercati sa il curatati de pielitele aferente)
  • 150 gr fasole verde
  • 1 ardei rosu gras
  • 50 gr ciuperci proaspete
  • 100 ml smantana vegetala (de preferat)
  • 20 gr stafide
  • sos de soia
  • usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ulei de masline(daca va place,daca nu, si cel de floarea soarelui este foarte bun)

Mod de preparare

Mare atentie, va rog :muschiul de vita sa se prajeasca la foc mic,fasolea verde,si sosul de ciuperci la fel. Sosul de ciuperci facut la foc mare se afuma datorita porilor continuti de acestea care se \'\'evapora\'\' sa ii zicem asa.

Puneti muschiul de vita la prajit intr-o tigaie cu putin ulei la foc mediu.

Fasolea verde o puneti la fiert intr-o alta tigaie cu putina sare piper.

Taiati ciuperciile cubulete mici si le puneti intr-o tigaie mai mica la prajit in ulei de masline. Lasati sa se prajeasca pana capata o culoare aurie. In timpul asta mai intoarceti muschiul de vita.

Peste ciuperci puneti smantana vegetala si stafidele si lasati la foc mic sa fiarba.

Fasolea verde dupa ce a fiert, o scurgeti de apa, o puneti din nou pe foc cu ulei de masline, si adaugati sare, piper, oregano si ardeiul rosu taiat fasii subtiri. Caliti-o la foc mic timp de 5 minute iar la sfarsit inainte sa o luati de pe foc adaugati putin sos de soia.

Nu uitati de muschiul de vita sa il intoarceti pe toate partile.

sosul de ciuperci il lasati la fiert pana devine un sos cremos, ingrosat.

Dupa ce muschiul de vita s-a prajit cum doriti luati-l de pe foc, sarati-l si lasati-l 2 minute sa se relaxeze. Puneti pe un platou sosul de ciuperci in mijloc, muschiul de vita deasupra la sos si in jurul muschiului fasolea verde.

Sper sa va fie pe plac.Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise