Se pune apa la fiert si cand a clocotit se pune muschiul
de vitel taiat bucatele mici si se lasa sa dea un clocot.
Se taie ceapa verde si usturoiul felii mici si se calesc
un pic intro- tigaie cu ulei apoi se adauga rosiile
decojite taiate marunt si sosul din cutie.
Cand a inceput sa fiarba se adauga bucatelele de
carne oparite, se pune vinul si se lasa la foc mic cu capac.
Se adauga piper si sare si aproape de sfarsit oregano.
In apa in care am oparit carnea de vita punem cartofii taiati cubulete mici si delikat si ii lasam sa fiarba.
Cand sunt gata ii scoatem intr-un castron, se serveste carnea cu sos si cartofii langa si se presara patrunjel verde taiat, pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii