Se pune apa la fiert si cand a clocotit se pune muschiul
de vitel taiat bucatele mici si se lasa sa dea un clocot.
Se taie ceapa verde si usturoiul felii mici si se calesc
un pic intro- tigaie cu ulei apoi se adauga rosiile
decojite taiate marunt si sosul din cutie.
Cand a inceput sa fiarba se adauga bucatelele de
carne oparite, se pune vinul si se lasa la foc mic cu capac.
Se adauga piper si sare si aproape de sfarsit oregano.
In apa in care am oparit carnea de vita punem cartofii taiati cubulete mici si delikat si ii lasam sa fiarba.
Cand sunt gata ii scoatem intr-un castron, se serveste carnea cu sos si cartofii langa si se presara patrunjel verde taiat, pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii