autor:

licu pop

» » Mancaruri cu carne

Muschi de vitel cu vinete marinate

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2010

Ingrediente
400 gr muschi de vitel, 2 -3 vinete, condimente, sare,, boabe de piper, 2-3 linguri de otet, 2 catei de usturoi, un pahar de vin, un pahar de bere

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

Vinetele:
Vinetele le taiem in 4 pana aproape de cotor.Le prajim in ulei incins pana se rumenesc si devin crocante.Le punem in marinata cel putin 3 ore.
Marinata:
In 250 ml de apa punem otetul,sarea,piperul,piperul boabe si usturoiul tocat marunt.
Muschiul:
Eu l-am impletit pentru aspect se poate si sub forma de gratar s-au ce forma vrem.Carnea condimentata cu vreo 3 ore dinainte am pus-o intr-o tava antiaderenta (fara ulei).Cand a inceput sa se rumeneasca turnam putin vin.Dupa ce s-a evaporat vinul punem putina bere si e gata cand s-a evaporat berea.(stiti ca vinul fragezeste iar berea indulceste)Se pot servi cu salata verde proaspata.Eu am un soi de salata verde cu margini rosii super gustoasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vitel cu vinete marinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada din carne de vita

Rulada din carne de vita

• Carnea de vitel se taie in asa fel incat sa ramana cam de 1 cm grosime, se bate cu un tocator

106 voturi    10 comentarii
5h
Mancaruri cu carne
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Pieptul de curcan se subtiaza astfel incat sa aibe grosimea de aproximativ 1.5 cm. Se sareaza pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • anaandronel

    anaandronel (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte gustoasa,eu pun coniac si flambez,dar sigur am sa incerc si varianta ta.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Imi place reteta aceasta, am salvat-o si am s-o incerc cat de curand. Felicitari !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      O bunãtate!i-mi plac retetele tale,merg la fix combinatiile!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Foarte aromata mancarea ta! Apropo, ti-am admirat salata in poza cu spanacul; arata grozav si fiind productie proprie e si foarte sanatoasa.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Gustoasă reţetă!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Imi place reteta propusa de tine cu muschiulet de vitel.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Se vede ca iti place sa te joci cu ingredientele si aromele !

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      O reteta super delicioasa.Imi place marinata care ai facut-o pentru vinete.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      O bunatate si arata super bine...Eu pun vinetele crude in tava alaturi de carne,dar o sa incerc si varianta ta...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 400 gr muschi de vitel
  • 2 -3 vinete
  • condimente
  • sare,
  • boabe de piper
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • un pahar de vin
  • un pahar de bere

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala,se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete apoi se taie ,pe lung,in 2 jumatati egale.Se indepartea miezul cu samburi,ajutandu-ne

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul oprind numai frunzele sanatoase apoi se spala in mai multe ape reci.Il scufundam in apa clocotita si lasam sa clocoteasca

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui Kiev