autor:

valentina ionita

» » Fripturi

MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1 kg muschi vitel, 3 linguri de unt, 1 ceapa, 4 catei usturoi, 2 ciuperci proaspete, 1 pahar vin alb, 3 linguri branza de vaci proaspata, 2 lingurite mustar, condimente,sare ,piper dupa gust, 2 frunze dafin

Dificultate: Redusa Timp: 2h

53 voturi

Mod de preparare

Se spala muschiul de vitel,se zvanta, se cresteaza pe ambele parti si se aseaza in cratita unde am topit untul .
Se lasa sa fiarba putin pe ambele parti.Se pun peste muschi ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si toate condimentele.Cand carnea este patrunsa se scoate pe o farfurie si se taie felii cat un deget de groase si se aseaza frumos intr-un vas de yena sau o tava.
In sosul din cratita adaugati mustarul,branza de vaci ,usturoiul tocat marunt,vinul si daca este cazul putina apa calda si mai fierbeti putin pentru a se amesteca (omogeniza)toate ingredientele.Apoi, turnati sosul peste bucatile de muschiulet si introduceti tava la cuptor pana se rumenesc frumos.Va iesi o friptura foarte frageda si cu un gust aparte. O puteti servi simpla sau alaturi de diferite garnituri.
Merita sa incercati…
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHI DE VITEL LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de miel cu miere

Friptura de miel cu miere

Se curata bine pulpa , se spala si se transeaza in portii, apoi se lasa la scurs pe servetele de

7 voturi    10 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Cartofii se curata, se spala , se taie (eu am folosit o tabla ondulata), se spala din nou si se scurg

2 voturi    2 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Si noua ne place mult carnea de vitel,de vita si intr-adevar a iesit tare buna...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Imi place carnea de vita, cred ca a fost un deliciu mancarea asta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Va multumesc mult pentru sfaturi si aprecieri...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Un deliciu.............bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Foarte bun.

    • Fara foto

      lulucea , 22 august 2009

      Stimata doamna,am studiat toate retetele si sunt de acord cu toate modurile de preparare,pentru ca eu gatesc la fel,cu deosebire ca la ciorbele de vita si miel,eu arunc prima apa,dupa ce da in clocot;in rest nu pot sa spun decat ca sunteti o gospodina desavarsita FELICITARI;

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Multumesc mult pentru increderea acordata.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Sigur vom incerca si reteta asta. Valentina, toate retetele tale merita incercate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

53 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi vitel
  • 3 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 ciuperci proaspete
  • 1 pahar vin alb
  • 3 linguri branza de vaci proaspata
  • 2 lingurite mustar
  • condimente,sare ,piper dupa gust
  • 2 frunze dafin

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Si noua ne place mult carnea de vitel,de vita si intr-adevar a iesit tare buna...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de miel la cuptor