Se iau felile de muschi file azuga si se taie patratele. Se curata cateii de usturoi, se taie bucatele. Se spala ficateii, se pun la scurs in strecuratoare. Se pune uleiul intr-o tigaie mare si ficateii si muschiul azuga si usturoiul. Se fierbe la foc mic 30 de minute, se pune si paharul de vin alb si apa daca este necesar, se pune delikat si rozmarin. Se serveste cu vin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii