Se iau felile de muschi file azuga si se taie patratele. Se curata cateii de usturoi, se taie bucatele. Se spala ficateii, se pun la scurs in strecuratoare. Se pune uleiul intr-o tigaie mare si ficateii si muschiul azuga si usturoiul. Se fierbe la foc mic 30 de minute, se pune si paharul de vin alb si apa daca este necesar, se pune delikat si rozmarin. Se serveste cu vin.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii