autor:

vio.vio

» » Fripturi

muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat, Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii, 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul se inteapa cu un cutit incepand de la un capat si iesim la capatul celalalt,bagam carnatul usor sa nu se rupa,apoi legam muschiul cu ata mai groasa sa iasa cumva rotund.Il punem in tava cu 200g apa,apoi punem peste muschi ulei,sare,piper,busuioc,usturoi si dam la cuptor 40 min pe o parte intoarcem muschiul si mai lasam 40min.Il scoatem pe tocator si-l taiem felii,mai lasam 25-30min la cuptor apoi il putem servi.
Garnitura:morcovul se da prin razatoarea mica, ceapa se taie marunt, rosiile se taie cubulete apoi le calim in ulei ,dupa ce s-a calit adaugam orezul(sa fie ca o ciorba de orez ca se unfla),delicat si foaia de dafin.Fierbem 30-35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "muschi impanat la cuptor cu pilaf de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MIEL LIBANEZ IN SOS PICANT

MIEL LIBANEZ IN SOS PICANT

Carnea se rumeneste la foc mare pe ambele parti intr-un ceaun cu o lingura de ulei (depinde de cit

2 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi
Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

Pulpe de pui cu ghimbir si gutui la cuptor

1) Condimenteazã pulpele cu sare, piper, boia, curcuma, verdeata,ghimbir si usturoi. Taie gutuile

2 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Apetisant......

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Delicios. Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg muschi ,ulei,sare,piper,busuioc,o buc. carnat
  • Garnitura:1morcov,1ceapa medie,2 rosii
  • 200g orez,delicat,ulei,apa,o foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salam de biscuiti cu rahat si stafide

salam de biscuiti cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

mac myra (Chef de cuisine)

Apetisant......

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar