Muschiul se taie felii mai groase,care se prajesc in putin unt topit(se poate si in ulei)pana devin aurii.Se scot feliile pe o farfurie pe care am asezat hatrie absorbanta.Se scurge untul din tigaie,se pune muschiul inapoi impreuna cu smantana,piperul,sarea si se lasa pana se ingroase sosul.
Se serveste cu cartofi natur sau ciuperci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii