Luam muschiuletul si il spalam bine.
Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin rupte bucatele.
Curatam si usturoiul si il tocam marunt.
Il adaugam si pe acesta in bol.
Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.
Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.
Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.
Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.
Punem carnea impreuna cu tot acel bait.
Deasupra punem ciupercutele si conopida.
Peste toate acestea turnam pasta de rosii.
Punem capacul peste vas.
Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitati din cand in cand in vas) .
In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.
Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii