Luam muschiuletul si il spalam bine.
Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin rupte bucatele.
Curatam si usturoiul si il tocam marunt.
Il adaugam si pe acesta in bol.
Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.
Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.
Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.
Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.
Punem carnea impreuna cu tot acel bait.
Deasupra punem ciupercutele si conopida.
Peste toate acestea turnam pasta de rosii.
Punem capacul peste vas.
Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitati din cand in cand in vas) .
In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.
Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii