autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Muschi la cuptor cu conopida

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2013

Ingrediente
1 kg muschi de porc fara grasime si fara os, 1 borcan mic cu ciuperci intregi, cateva buchetele de conopida, 1/2 cana de vin rosu, sare, piper, un praf boia de ardei, 2 foi de dafin, 4 catei usturoi, 2 linguri ulei, 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Dificultate: Medie Timp: 2h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Luam muschiuletul si il spalam bine.
Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.
Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin rupte bucatele.
Curatam si usturoiul si il tocam marunt.
Il adaugam si pe acesta in bol.
Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.
Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.
Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.
Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.
Punem carnea impreuna cu tot acel bait.
Deasupra punem ciupercutele si conopida.
Peste toate acestea turnam pasta de rosii.
Punem capacul peste vas.
Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitati din cand in cand in vas) .
In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.
Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi la cuptor cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui

Spaghete cu pipote de pui

Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc fara grasime si fara os
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • cateva buchetele de conopida
  • 1/2 cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • un praf boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor