Muschi la cuptor cu conopida

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie
Muschi la cuptor cu conopida

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc fara grasime si fara os
  • 1 borcan mic cu ciuperci intregi
  • cateva buchetele de conopida
  • 1/2 cana de vin rosu
  • sare
  • piper
  • un praf boia de ardei
  • 2 foi de dafin
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Mod de preparare

Luam muschiuletul si il spalam bine.

Il tamponam cu niste servete de surplusul de apa,apoi il taiem bucati potrivite.

Intr-un bol amestecam vinul cu sare,piper ,boia de ardei si foile de dafin rupte bucatele.

Curatam si usturoiul si il tocam marunt.

Il adaugam si pe acesta in bol.

Amestecam bine toate ingredientele si punem peste acest bait carnea ,o acoperim cu un capac si o dam la frgider pentru 30 de minute.

Ciupercutele le scoatem din borcan si le spalam bine.

Conopida bucatele o spalam si o scurgem bine de apa.

Luam un vas yena(sau o tava de cuptor) si il ungem cu cele 2 linguri de ulei.

Punem carnea impreuna cu tot acel bait.

Deasupra punem ciupercutele si conopida.

Peste toate acestea turnam pasta de rosii.

Punem capacul peste vas.

Dam vasul in cuptor,aprindem cuptorul si lasam la o temperatura potrivita,pana ce carnea si legumele sunt bine patrunse(va mai uitati din cand in cand in vas) .

In ultimele 10 minute lasam vasul descoperit.

Scoatem din cuptor,lasam sa se racoresca putin,apoi servim!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise