autor:

dicarmencitta1957

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschiulet de porc,cu salata

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
2 muschiuleti de porc., 3 bucatele de carnat afumat de porc., 1 kg cartofi(cartofi de salata)., 1 salata mare., 1 limeta(pentru zeama)., Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri), 4 andive., 1 legatura de ridichi., 6 sau 7 bastonase de surimi., 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de curata daca are pielite si se pregateste pentru pus pe gratarul cu capac si apa.Imi umezesc mainile cu ulei de masline extravirgin si ung foarte bine bucatile de muschiulet,ca sa iasa mai suculent,sa nu se arda sau sa nu fie prea uscat.Langa muschiulet am pus si 3 bucatele de carnat de porc afumat(din productie proprie de la tara).Curatam cartofi si ii taiem(eu am un aparat special si ies zimzati pe margini) si apoi ii punem in ceaunul cu ulei deja incins.Cartofii intotdeauna ii prajesc in ulei de palmier nehidrogenat.Separat curatam andivele,salata,ridiciile si taiem si surimi (cam de 1cm ), le punem pe toate intr-un castron,asezonam cu ce condimente dorim si punem si 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Aranjarea pe farfurie ramane la aprecierea fiecaruia.Muschiuletul sta pe gratar in jur de 40 de minute,20 de minute pe fiecare parte.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc,cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui Basquaise

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite

2 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui toscane

Pulpe de pui toscane

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa la scurs. Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Mi-ai facut o foame de lup!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc.
  • 3 bucatele de carnat afumat de porc.
  • 1 kg cartofi(cartofi de salata).
  • 1 salata mare.
  • 1 limeta(pentru zeama).
  • Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri)
  • 4 andive.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 6 sau 7 bastonase de surimi.
  • 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mi-ai facut o foame de lup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mincare de conopida