autor:

dicarmencitta1957

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Muschiulet de porc,cu salata

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
2 muschiuleti de porc., 3 bucatele de carnat afumat de porc., 1 kg cartofi(cartofi de salata)., 1 salata mare., 1 limeta(pentru zeama)., Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri), 4 andive., 1 legatura de ridichi., 6 sau 7 bastonase de surimi., 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de curata daca are pielite si se pregateste pentru pus pe gratarul cu capac si apa.Imi umezesc mainile cu ulei de masline extravirgin si ung foarte bine bucatile de muschiulet,ca sa iasa mai suculent,sa nu se arda sau sa nu fie prea uscat.Langa muschiulet am pus si 3 bucatele de carnat de porc afumat(din productie proprie de la tara).Curatam cartofi si ii taiem(eu am un aparat special si ies zimzati pe margini) si apoi ii punem in ceaunul cu ulei deja incins.Cartofii intotdeauna ii prajesc in ulei de palmier nehidrogenat.Separat curatam andivele,salata,ridiciile si taiem si surimi (cam de 1cm ), le punem pe toate intr-un castron,asezonam cu ce condimente dorim si punem si 2 sau 3 linguri de ulei de masline extravirgin si otet balsamic.Aranjarea pe farfurie ramane la aprecierea fiecaruia.Muschiuletul sta pe gratar in jur de 40 de minute,20 de minute pe fiecare parte.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc,cu salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita la cuptor

Varza cu costita la cuptor

Se pune varza taiata marunt cu sare intr-un bol si se lasa o jumatate de ora. Se pune la fiert cu

2 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Mi-ai facut o foame de lup!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc.
  • 3 bucatele de carnat afumat de porc.
  • 1 kg cartofi(cartofi de salata).
  • 1 salata mare.
  • 1 limeta(pentru zeama).
  • Otet balsamic(fiecare pune cum ii place,mai mult sau mai putin,eu am pus 2 linguri)
  • 4 andive.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 6 sau 7 bastonase de surimi.
  • 3 sau 4 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat,rozmarin,legume uscate(aceste legume se gasesc la magazinele bio).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Mi-ai facut o foame de lup!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Pui picant chinezesc