autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
-500 g mușchiuleț de porc, -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola), -50 g de smântână, -50 g de unt, -2 linguri de ulei, -sare și piper după gust, -50 ml lapte, -o legătură de mărar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.
Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne

15 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Ceafa la gratar si cartofi prajiti

Ceafa la gratar si cartofi prajiti

Asezi ceafa in tigaia cu ulei incins,prajesti pe ambele parti. Prajesti cartofii. Servesti ceafa,

4 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
  • -50 g de smântână
  • -50 g de unt
  • -2 linguri de ulei
  • -sare și piper după gust
  • -50 ml lapte
  • -o legătură de mărar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati