autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
-500 g mușchiuleț de porc, -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola), -50 g de smântână, -50 g de unt, -2 linguri de ulei, -sare și piper după gust, -50 ml lapte, -o legătură de mărar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.
Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

Pui în sos de bere (Frango com Cerveja)

1)Taie puiul in bucãti mici. Intr-o oalã pune uleiul de mãsline, carnea si lasã la prãjit. Toarnã

2 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Curcan fript cu portocale

Curcan fript cu portocale

1. Pentru marinata, se curate o portocala de coaja si pielitele albe si se taie rondele, apoi

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
  • -50 g de smântână
  • -50 g de unt
  • -2 linguri de ulei
  • -sare și piper după gust
  • -50 ml lapte
  • -o legătură de mărar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de pui cu mango