autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
-500 g mușchiuleț de porc, -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola), -50 g de smântână, -50 g de unt, -2 linguri de ulei, -sare și piper după gust, -50 ml lapte, -o legătură de mărar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.
Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)

Se pune limba la fiert impreuna cu ceapa, prazul,morcovii si foile de dafin,se pune apa de trei degete

8 voturi    7 comentarii
3h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,

3 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
  • -50 g de smântână
  • -50 g de unt
  • -2 linguri de ulei
  • -sare și piper după gust
  • -50 ml lapte
  • -o legătură de mărar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Dovleac in acru-dulce cu snitel de pui