autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
-500 g mușchiuleț de porc, -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola), -50 g de smântână, -50 g de unt, -2 linguri de ulei, -sare și piper după gust, -50 ml lapte, -o legătură de mărar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.
Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Aripioare de pui in bere cu piure de cartofi

Spalam aripioarele si le punem la fiert in apa cu sare si busuioc,de preferat intr-o oala de tuci.

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pollo italiano si cartofi cu rozmarin

Pieptului de pui i se face un buzunar in lungul acestuia si se aseaza cascavalul, rondelele de rosie

8 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
  • -50 g de smântână
  • -50 g de unt
  • -2 linguri de ulei
  • -sare și piper după gust
  • -50 ml lapte
  • -o legătură de mărar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ostropel de pui