autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2013

Ingrediente
-500 g mușchiuleț de porc, -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola), -50 g de smântână, -50 g de unt, -2 linguri de ulei, -sare și piper după gust, -50 ml lapte, -o legătură de mărar.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se portioneaza in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care se asaza in tigaia incinsa cu putin ulei. Se lasa la gatit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Carnea rumenita se introduce apoi la cuptor pentru 20 de minute la 180°C. Pentru realizarea sosului se amesteca smantana, laptele si branza gorgonzola taiata cubulete intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care se condimenteaza cu putin marar.
Se poate servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mușchiuleț de porc cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Piept de pui pe pat de rosii cu ciuperci champignion.

Pieptul de pui dezosat,il taiem in jumatati si il vom pune intr-o tava de yenna,peste care adaugam

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor

Pulpe de pui la cuptor

Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • -500 g mușchiuleț de porc
  • -100 g de gorgonzola (recomandare: Igor Gorgonzola)
  • -50 g de smântână
  • -50 g de unt
  • -2 linguri de ulei
  • -sare și piper după gust
  • -50 ml lapte
  • -o legătură de mărar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Conopida cu carne gratinata