Am spalat muschiuletii,am curatat usturoiul si am taiat kaizerul fasii lungi.Am taiat fiecare muschiulet in 5 si pe fiecare bucata, am asezat cate o fasie de kaizer de lungimea muschiuletului,dupa care l-am impletit in 5(spic).Usturoiul l-am bagat pe sub fiecare impletitura si am condimentat bine spicul.
Impletiturile le-am asezat in tava,le-am uns cu ulei,am presarat rozmarinul uscat,cimbrul,am adaugat sosul de soia si bineinteles apa apoi le-am introdus in cuptorul preincalzit,cca.2 ore la foc potrivit.Din cand in cand am stropit muschiuletul cu sosul din tava.Dupa cele 2 ore am adaugat cartofii pentru jumatate de ora.
A iesit o nebunie!
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii