autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
1 muschiulet de porc, 10 felii de bacon, 3 linguri smantana, 1/2 pahar vin alb, sare si piper dupa gust, 1 lingurita boia dulce, ulei de masline pentru prajit, Pentru garnitura:, 400 g cartofi, 2 oua, 2 linguri de faina, 1 lingura unt, 2 linguri parmezan ras, 1/2 legatura patrunjel, sare si piper, 4 forme de tarta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins pe toate partile.Se adauga boiaua dulce,se toarna vinul,se lasa sa dea 2 clocote,apoi se adauga smantana,se mai lasa putin la foc pana se desface smantana.
Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si patrunjelul tocat marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.
Se servesc rulourile cu garnitura din cartofi si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULET DE PORC INVELIT IN BACON" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Ciulama de ciuperci champignion cu pulpe de pui

Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam

9 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

MANCARE DE PAISTAI CU ARIPIOARE DE PUI

Pastaile se spala si se rup in doua,aripioarele se spala si se curata de fulgi daca este nevoie,ceapa

1 vot    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vasilica Tudor , 07 decembrie 2013

    foarte delicios,,,,,

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Exact la fel prepar si eu muschiuletul de porc...ti se topeste in gura...

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

    Arata foarte, foarte bine

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Draga d-na, v-am spus si pe forum, nu se pune smantana niciodata asa pur si simplu si sa asteptam sa se desfaca ca nu o va face niciodata, cu atat mai mult cand aceasta este facuta prin fermentatie si nu este dulce ....se branzeste si atunci nu mai este un sos omogen.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Ma bucur tare mult ca ti-a placut.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Am facut si eu si a fost delicios. Reteta e minunata.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Am sa fac si eu,dar nu am putut sa vad toate pozele din cauza reclamei cu dressing.Ar fi bine ca pe viitor sa punem produsul finit in prima poza ca altfel numai vedem nimic din poze,muncesti te chinuiesti sa le pui si cand sa le vezi ioc,ioc.Cred ca arata super,felicitari.Nota 10 pentru,claritate,creativitate si complexitate.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iunie 2009

      Presupun ca arata bine muschiuletul, se vad doar 3 poze si restul ne uitam la dressingul de salata care clipoceste si nu lasa pozele sa se vada,asta o fi site de retete sau de reclame?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 10 felii de bacon
  • 3 linguri smantana
  • 1/2 pahar vin alb
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei de masline pentru prajit
  • Pentru garnitura:
  • 400 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare si piper
  • 4 forme de tarta

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Exact la fel prepar si eu muschiuletul de porc...ti se topeste in gura...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chiftelute cu curry rosu si susan