Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga.
Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai marunt.
Amestecam uleiul, rosia, ardeiul, usturoiul,cimbrul, boiaua si vegeta.
Intindem acest amestec peste bucata de carne apoi rulam.Asezam rulada intr-un vas termorezistent in care am pus putina apa si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 30 minute adaugam morcovii taiati bucati mai mari si cartofii intregi.Daca este nevoie mai adaugam putina apa.
Lasam la cuptor pana se rumenesc usor.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu