1. Se despica muschiuletii in doua, se bat cu batatorul de carne, apoi se taie in bucati.
2. Se sareaza si pipereaza, se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc, se ung cu mustar, peste care se pune o felie de cascaval si o felie de sunca presata.
3. Se ruleaza muschiuletii, se fixeaza cu scobitori, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei. Se servesc cu piure de cartofi, orez in amestec cu legume, cartofi natur si salate de sezon si un vin alb sau rosu, dupa dorinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii