Muschiuletul se spala,se zvanta si se desface,se taie pe lung si se bate putin ca la snitele cat este bucata de mare.
Se umple cu urmatoarea compozitie:
Ceapa,verdeata se toaca ca pentru musaca si se amesteca cu carnea.Se caleste compozitia obtinuta,se potriveste de sare si condimente si cand se raceste se amesteca cu un ou pentru a se lega compozitia.
Se umple muschiuletul,avand grija ca marginile sa fie impaturite in interior,se ruleaza cu grija,se leaga si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se unge si rulada cu ulei,un pic de apa fiarta si se introduce la cuptor.
Cand incepe sa se rumeneasca se stropeste cu vin si din cand in cand cu sosul din tava pana este gata.
Dupa ce se raceste se taie felii si se poate servi atat rece cat si calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii