Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa.Farsa de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza bine.
Carnea transata se aplatizeaza fiecare cu ajutorul unui ciocan de snitele.Se pudreaza apoi cu sare si piper. Se pune farsa de carne pe mijloc, apoi se pun bucati de ardei gras colorat ( curatat de cotoare ) - in loc de ardei puteti folosi gogosari murati.Se ruleaza cu grija , cat mai strans, apoi se baga in folie de aluminiu( sau se poate lega cu sfoara, sa nu se desfaca la cuptor ). Ruladele astfel obtinute se baga la cuptor, timp de 40-45 min.
Dupa ce s-au gatit, ruladele se scot din folie si se taie in transe egale. Se pun pe farfurie. Se pot servi cu salata verde stropita cu jiul ramas de la gatirea ruladelor.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii