autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:, - muschiulet de porc - 0.800 kg, - oua - 1 buc., - smantana lichida - 0.080 L, - sare, piper, - usturoi pudra, - vin alb, - ceapa - 0.100 kg, - ardei gras colorat - 0.200 kg, - patrunjel, marar, - ulei, - salata verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa.Farsa de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza bine.
Carnea transata se aplatizeaza fiecare cu ajutorul unui ciocan de snitele.Se pudreaza apoi cu sare si piper. Se pune farsa de carne pe mijloc, apoi se pun bucati de ardei gras colorat ( curatat de cotoare ) - in loc de ardei puteti folosi gogosari murati.Se ruleaza cu grija , cat mai strans, apoi se baga in folie de aluminiu( sau se poate lega cu sfoara, sa nu se desfaca la cuptor ). Ruladele astfel obtinute se baga la cuptor, timp de 40-45 min.
Dupa ce s-au gatit, ruladele se scot din folie si se taie in transe egale. Se pun pe farfurie. Se pot servi cu salata verde stropita cu jiul ramas de la gatirea ruladelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "MUSCHIULET DE PORC UMPLUT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Goujaunnette de dinde a la creme/escalop de curcan in sos de smantana

Goujaunnette de dinde a la creme/escalop de curcan in sos de smantana

Se taie escalopul de curcan  in fasiute de cca 6 cm lungime si 1-1,5 cm latime. Acestea sunt

12 voturi    16 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sferturi de pasare cu couscus

Sferturi de pasare cu couscus

Intai taiem sferturile bucatele mici si le punem intr-o marinata facuta din ulei de masline suc de

9 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

    Eu am umplut cotlet, e tare bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustos, apetisant!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Cred ca este foarte bun acest muschiulet! Se salveaza!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Felicitari pentru aceasta reteta grozava...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Draga Cristina, felicitari te-am votat, arata senzational si cred ca este tare buna reteta ta.Am furat-o si am sa fac si eu.Felicitari!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:
  • - muschiulet de porc - 0.800 kg
  • - oua - 1 buc.
  • - smantana lichida - 0.080 L
  • - sare
  • piper
  • - usturoi pudra
  • - vin alb
  • - ceapa - 0.100 kg
  • - ardei gras colorat - 0.200 kg
  • - patrunjel
  • marar
  • - ulei
  • - salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de VALENTIN LITA
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
FRIGARUI MUNTENESTI

FRIGARUI MUNTENESTI

Ficateii de pui se taie in bucati. Ardeiul gras se taie in bucati mari. Ciupercile se taie in patru.Kaizerul

8 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SALATA ARTEMIS

SALATA ARTEMIS

Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se

12 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Eu am umplut cotlet, e tare bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Furnici in copac