autor:

maria mihalache

» » , Fripturi, Retete de Craciun

Muschiulet de vitel in marinata cu mustar

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 octombrie 2013

Ingrediente
1 bucata muschiulet de vitel, 2 linguri ulei de masline, mustar, 5-6 catei de usturoi, 1 pahar cu vin alb, ierburi de provence, sare, piper macinat

Dificultate: Medie Timp: 5h

4 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper.
Intr-un bol preparam urmatorul amestec:mustar,ulei de masline,vin,ierburi de provence.Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula)apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele.
Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4 ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica..Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.

Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita.
Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii)si o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel in marinata cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Cotlet si cartofi la cuptorul cu halogen

Avantajul gatitului in cuptorul cu halogen: gatiti carnea si cartofii separat, dar in acelasi timp,

5 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Vitel cu ananas

Vitel cu ananas

Se taie pulpa felii potrivite,se sărează şi se piperează,se presară cimbrul şi apoi ulei de

4 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marica Preda , 26 septembrie 2014

    totul afost minunat. felicitari si multumim

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2013

    hmmm,ce bine arata...

Dificultate

Medie

Timp

5h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de vitel
  • 2 linguri ulei de masline
  • mustar
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin alb
  • ierburi de provence
  • sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

hmmm,ce bine arata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Carne portugheza