Muschiuletul de vita il spalam ,il uscam cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi il taiem in bucati de aproximativ 2-3 cm. Condimentam fiecare bucata cu sare si piper.
Intr-un bol preparam urmatorul amestec:mustar,ulei de masline,vin,ierburi de provence.Amestecam bine dupa care ungem fiecare bucata cu acest amestec (folosind o pensula)apoi punem intr-un castron bucatile de carne si turnam restul de marinata peste ele.
Acoperim castronul cu o folie si lasam la frigider circa 3-4 ore dupa care asezam totul intr-un vas de ceramica..Curatam usturoiul si il adaugam in vasul pe care urmeaza sa il dam la cuptor.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 1 ora avand grija sa stropim carnea din cand in cand cu sosul din tava iar daca acesta scade mai adaugam apa.
Indepartam folia si mai lasam pana cand carnea este bine facuta si rumenita.
Se serveste calda alaturi de o garnitura (eu am preferat piure de cartofi cu un sos de rosii)si o salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii