Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Ingrediente

  • 1 muschiulet subtire si lung de porc
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf de lingurita boia iute
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita unt
  • 150 gr fasii lunguiete de bacon

Mod de preparare

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie.

Curatam usturoiul si il zrobim.

Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul.

Le frecam bine pana obtinem o pasta.

Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile.

Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul.

Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse.

Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans.

Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa.

Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea.

Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie.

Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise