autor:

» » Mancaruri cu carne

Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2016

Ingrediente
1 muschiulet subtire si lung de porc, 1 lingura mustar, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 varf de lingurita boia iute, 1 lingurita busuioc, 2 catei de usturoi, 1 lingurita unt, 150 gr fasii lunguiete de bacon

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie.
Curatam usturoiul si il zrobim.
Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul.
Le frecam bine pana obtinem o pasta.
Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile.
Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul.
Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse.
Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans.
Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea.
Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie.
Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet fraged de porc imbracat in bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet subtire si lung de porc
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 varf de lingurita boia iute
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita unt
  • 150 gr fasii lunguiete de bacon

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui lionezi cu piure de cartofi