Spalam carnea, o stergem cu niste servetele de bucatarie.
Curatam usturoiul si il zrobim.
Intr-un bol amestecam toate condimentele, usturoiul, mustarul si untul.
Le frecam bine pana obtinem o pasta.
Cu acest amestec ungem tot muschiul, pe toate partile.
Asezam fasiile de bacon una langa alta, iar peste, mai pe mijloc, asezam muschiul.
Cu lateralele de bacon imbracam carnea, sa fie cat mai bine stranse.
Luam o bucata hartie de copt, asezam cu grija muschiul si il impachetam cat mai strans.
Il asezam intr-o tava, punem o cana si jumatate de apa.
Il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 70-80 de minute. Daca mai este nevoie de apa, mai adaugati, pentru ca scade si este nevoie de aburi pentru a se pregati carnea.
Cand este gata, inchidem aragazul si il lasam sa mai stea cel putin o ora invelit in hartie.
Dupa acest timp il dezvelim, feliem si servim. Sa aveti pofta!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii