autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Muschiulet impanat

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 octombrie 2009

Ingrediente
1kg de muschiulet de porc, , 150 g slanina afumata, , 1 lingura de ulei(din samburi de struguri), , 100 ml smantana(15% grasime), , 3 sau 4 cateii de usturoi, , sare dupa gust, piper roz proaspat macinat si alte condimente de preferinta fiecaruia.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu slanina,usturoiul infipt in carne(se fac mici buzunarase in carne si infigem cateii de usturoi) se condimenteaza cu sare si piper si se frige in ulei incins pe amandoua partile.Se fierbe acoperita cu putina apa pana devine moale, se scoate din zeama si se taie felii. Ca sa evitati sa stati langa acest fel de mancare se baga la cuptor, dar sa fie acoperita cu capac sau cu folie de aluminiu.Zeama ramasa se amesteca cu smantana, iar feliile de carne se pun in acest sos, se incalzesc si se servesc cu cartofi piure, sau crochete de cartofi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc impanat

Muschiulet de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala si apoi se cresteaza in cateva locuri avand grija sa nu taiem pana

2 voturi    7 comentarii
2h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Eu fac asemanator muschiuletul impanat. Inainte sa dau vasul la cuptor, adaug putina apa, putin vin, foaie de dafin, boabe de piper, de enibahar, o ceapa taiata felii, un morcov. Cand carnea este patrunasa bine, o las sa se raceasca, apoi tai felii. Pasez legumele, adaug smantana, obtin un sos minunat. Adaug feliile de carne.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Foarte bun! Mi-ai făcut poftă!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

    Gustos, aromat,deci tare bun

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg de muschiulet de porc
  • 150 g slanina afumata
  • 1 lingura de ulei(din samburi de struguri)
  • 100 ml smantana(15% grasime)
  • 3 sau 4 cateii de usturoi
  • sare dupa gust
  • piper roz proaspat macinat si alte condimente de preferinta fiecaruia.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Foarte bun! Mi-ai făcut poftă!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Liseine (specific arab)